25-35 év közötti szűz nők?
Figyelt kérdés
Hogyan értékelitek a helyzeteteket?
Az aszexuálisokat nem ide értve.
Hogyan álltok az önkielégítéshez,művelitek-e?
ma 10:49
1/4 anonim válasza:
Igen, művelem vibrátorral.
Aki bejött volna, az megbízhatatlan volt, aki kedves volt, az meg külsőre egyáltalán nem jött be. Ezekből több is volt.
2/4 anonim válasza:
Összetetten állok a helyzethez; egyrészről örülök neki, hogy nem dobtam oda senkinek, csak azért, hogy én se maradjak szűz, mert amúgy én sem találtam eddig még olyan fiút, srácot, akiben meg is bíztam volna, szimpatikus is lett volna. Másrészt, néha mégis zavarban vagyok, amikor kimondom, hogy még nem történt meg a dolog.
Néha művelem.
3/4 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy a szexnek miért kell feltétlen egy kapcsolatban megnyilvánulnia? Persze ezt leginkább nőknél lehet észrevenni hogy a szex csupán önmagában valamiért tabu témának számít.
4/4 A kérdező kommentje:
Később majd megérted ha fejlődnek az empatikus,érzelmi képességeid.
ma 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!