Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők! Vonzó lehet egy férfi...

Nők! Vonzó lehet egy férfi külsőleg, ha csupán "szálkás", azaz szikár fizikuma van? Nem izomtömegben bővelkedik, hanem átlagos/vékony, de nagyon szálkás? Fényképek lent! (25 és 45 év közötti nőktől kérdem.) Most egyedül csak a testalkatot vizsgáljuk.

Figyelt kérdés

Tehát nem ezek a számotokra vágyott formák:

[link]

[link]

[link]

Hanem csupán csak az alábbi alkatok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Felöltözve ruhában is csupán ennyi nagyjából:

[link]

◇ ◇ ◇

Úgy alakult sajnálatosan, hogy borzasztó hosszú ideig egyáltalán nem emelhetek semmiféle - pontosabban semmiféle nehéz, legfeljebb csak könnyű - súlyt, de futnom és úsznom szabad. Illetve haspréseket is engedélyezett csinálnom.

Abból pedig az igazán vágyott fizikum nem fog kialakulni, legfeljebb a második csoportba tartozó alkat. 34/F.

ma 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs semmi gond az alsókkal. Nekem még az is belefér, ha a hasa nincs annyira kidolgozva, de összességében nézem, hogy kinek mi áll jól és mindenkin más tetszik.

Pl. a mostani párom sovány alkat, de a karján minden izma látszik és ez valamiért nagyon tetszik, hogy az alkarja is izmos.

Meg az erek... lehet, hogy fura, de tetszik, ha a pasi alkarján kirajzolódnak az erek (és nem kell hozzá hatalmas izomtömeg). Ez meg szimpla genetika.

Ha jó a hátsója. Nem színizom, nem csupa zsír, hanem az a fokhagymagerezd.

Bárkit megkérdezel, mindenki mást fog mondani.

34/N

ma 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

34 évesen az efféle külsőségek a mérvadóak akkor inkább nem fejtem ki a véleményemet mert túl negatív lenne...

Amúgy hasonló korú férfiként van pár bitang jó alkat...

ma 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Biztos sokaknak vonzó, de engem a izmosabbak mozgatnak meg, a kevésbé tónusos, kidolgozott, szálkás helyett a tömegesebbek.
ma 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Számomra nagyon is vonzó! Jobban is tetszik, mint az 1. kategória. 33 N
ma 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Akik válaszoltak, végignézték az alsó képeket, vagy a "csupán ilyenek" kategória elsőjére kattintottak rá?

Melyikőtöknek van ennél jobban kinéző pasija? :D Jobb, mint Phelps?

Vagy ő?

[link]

ma 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
5-ös itt majdnem mindenkinek modell pasija van, kivétel nekem mert én férfi vagyok majdnem modell testtel...
ma 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
Itt csak jó fizikummal rendelkező férfiakat linkeltél. Az első kategória meg már verseny szint, érdekes lenne, ha ilyen alap dolog lenne, hogy ilyen fizikuma legyen egy átlag férfinak. Xd
ma 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Magadról linkelj, ne a fantáziád szüleményét. :P
ma 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!