Aki nem boldog belül, az látszódhat külsőleg is?
Most magamra gondolok, mióta szétmentünk a párommal (fél éve), egyáltalán nem vagyok boldog, nem tudok továbblépni, és ez nagyon meglátszik a külsőmön, teljesen szét vagyok esve. Hiába tértem át egészséges táplálkozásra, hiába edzem, hiába pihenem ki magamat, hiba a pozitív gondolatok, nem nézek ki jobban, csak minimálisan, egyszerűen rossz rám nézni.
Amikor a párommal voltam, véleményem szerint nagyon jól néztem ki, sugároztam a boldogságtól, mindig megnéztek a lányok. Azóta mintha elszürkültem volna.
Pont az miatt jutott eszembe ez a kérdés, mert az egyik munkatársam (nem látom túl gyakran) kilépett a régen nem működő kapcsolatából, majd pár hónap múlva lett egy új párja. Most láttam tegnap, és sugárzott a boldogságtól, hihetetlenül jól nézett ki, szinte megszépült.
Ti is tapasztaltatok hasonlót?
Nem minden esetben, de tud látszani a külsőn, ha/amikor valaki nem boldog. A tartásán is akár, pl. a vállai csüngnek kicsit, nem őszinte a mosolya, üres, fénytelen a szeme, vagy akár szomorú. De a kisugárzásán is vissza tud ez köszönni, amikor szinte taszítja az illető az embereket.
Rajtam, sajnos, ez nagyon messziről tud látszódni :c szóval már egy ideje igyekszem dolgokon változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!