Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor tanácstalan vagy...

Amikor tanácstalan vagy hogyan sikerült azt megoldani? Aki több mindenben is az, az kért külsőleg segítséget? Például pszichológustól?

Figyelt kérdés

Végül is hogy sikerült megoldani?

Ki segített mint külső segítség?

Ha pszichológustól vagy mástól kértél segítséget miben tudott és hogyan segített?

okt. 18. 23:50
 1/6 A kérdező kommentje:
Milyen nemű és korú vagy?
okt. 18. 23:51
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Régen (10éve) valamilyen szinten segített a pszichológus. Annak lejárt a szerzödése, akihez jártam, az új pedig nem tud segíteni. Amikor bajom van, ismerősökhöz megyek, hátha tudnak segíteni. Van, amikor bejön, van, amikor nem. Amúgy tanácsot szoktam kérni, amit vagy megfogadok, vagy nem
okt. 19. 05:27
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

F42 vagyok. Volt időszak, amikor coach-al mentem neki a problémának: ugyanott vagyok ma is a problémákkal, de már nélküle.

Korábban kérdeztem anyámat a problémákkal kapcsolatban, amire azért tudott reagálni, de idővel rájöttem, hogy mindegy a dolog, úgyis nekem kell szembenézni vele, tehát mindegy ide coach vagy rokon...

okt. 19. 07:00
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
Mok ezek a konkrét problémák? Privátban megírod? N/43
okt. 19. 07:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Huhh, jelenleg elég sokat tud segíteni a gondolkodásban a chatGPT és társai. Nagyon jól tud hozni egy-egy adott dologra őj nézőpontokat, lehetséges okokat scenariokat, így segít megérteni kb mindent. Nyilván vannak korlátai, de kisebb dolgokat lehet rendezni magadban vele. Tudom javasolni.
okt. 19. 09:27
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

N/23

Lehet viccesen hangzik, de bármilyen nagyobb bajban voltam én először elmentem aludni egyet. Alvás után sokkal tisztábban láttam dolgokat, így jobban ki tudtam dolgozni a megoldást. Jártam egy ideig pszichológushoz is (evészavar), de nekem nem segített sokat, már egy idő után csak azt mondtam amit hallani akart, hogy hamarabb mehessek. Most pedig, ha bármi nagyobb bajom van, egyrészt megbeszélem és kiadom a páromnak, illetve nálunk a suliba van egy hölgy, akivel meg lehet beszélgetni az esetleges érzelmeidet, problémáidat. Ő nem pszichológus, amolyan csak csendben hallgat, amíg te beszélsz, aztán kívülállóként próbál tanácsokat adni. Nála már voltam családi problémákkal, jó tanácsokat adott, kitisztított a fejemben pár dolgot.

Kívánom, hogy oldódjanak meg a problémáid és megtaláld itt azt a választ, amit keresel!

okt. 19. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!