Miért képes arra egy lány vagy nő ha barátnő vagy feleség, hogy nyáron selymes sima minden nap a lába mert látszik, de télen a párjára nincs tekintettel és beszörösödik?
Itt láttam egy kérdésnél, hogy aki nem tudja, hogy mennyi idő alatt lesz szörös újra egy lány lába az szűz.
Van egy nagy kamasz lányom.
Volt egy bő tíz éves kapcsolatom is, de tartós lézeres szőrtelenítése volt ott a páromnak. Erős volt a szőre. Úszot is. Sport és esztétikai okok miatt is, meg mert jómodú apja fizette megtehette ... . Tudom a lézeres sokak számára nem opció. Például szőkéknél és más világos szőrnél, nem is lehet. Ott nem is anyagi kérdés.
És voltak rövid távon barátnőim és szeretőim.
Lányok szerint akikel beszéltem erről, betegségen és azokon a napokon kívül, elkényelmesedés vagy belesz@rás ez.
Meg értem szeretőnél és kapcsolat elején sokkan jobban meg akkarnak felelni.
#73 Régen olvastam erről. Szórakoztató kis jegyzet.
Köszi!
"De már kisgyereként tudtam, hogy "viszkető pattanások"-at fertőzés okoza."
Cuncika, mikor egy szőrszál benő, az olyan, mint egy pattanás, és viszket.
"Plusz mért ne akarnál jót a párodnak?"
Te nem akarsz jót a párodnak, időd, energiát és pénzt költetnél vele, hogy számodra baszható állapotba kerüljön.
Ilyen ostoba férfivel (pasikával) régen vitatkoztam. :((((((
Nem ostoba vagyok, csak itt kedvesen inkább egyszerűen kérdezek. Mert különben meglincselnek a feldűhödött nők. ;) :D
Nem b@szhatóságról szól. Annak ellenére, hogy nők akik amúgy nem, b@szás elött gyakrabban szőrtelenítenek. Bár ilyenkor maguknak megfelelés miatt is lehet ez. Meg mást hazudnak egy kapcsolat elején sokan magukról. Aztán csodálkoznak, ha kapcsolat nem olyan jó, mint az elején.
Pedig egy kapcsolatban a szex is egyre jobb lesz. Persze kis hullámzás is mindig van benne.
...
Most azokkal beszélgetek itt a szőrtelenítésről, akik egy bőrgyógyász véleményét nem kérik ki, ha ezzel kapcsolatos problémâjuk van. Magyarul látványosan lesz@rják a témát. ;) :S
80.
Imádom amikor mindent mellebeszélésnek titulálnak ami nem egyezik a vitapartner véleményével :D
Amúgy azt megjegyezném, hogy igen lehet e.ü. szakemberhez menni, csak sokszor ők sem tudnak mást tanácsolni, mint hogy ne szőrteleníts és kész, nekem legalábbis ezt tanácsolta 3 bőrgyógyász is anno amikor elmentem hozzájuk a folytonos radírozás ellenére kialakuló szőrbenövéseimmel (nem lábon mert azt már akkor is békén hagytam, hanem alsóbb régiókban).
Egész pontosan annyit mondtak, hogy nagyon érzékeny és vékony bőröm van az átlaghoz képes e miatt, ha nem lézeres vagy egyéb végleges (csak nagyon tartós, de végleges néven fut) szőrtelenítési módszert használok, akkor bizony be fog nőni az a szőrszál és be fog gyulladni a bőröm.
Mondjuk ezek ellenére továbbra is leszedem a leszedni valót, de szerintem teljesen jogos lenne más hasonló helyzetben lévő nő részéről, ha nem szőrtelenítene.
Ahogy abban is egyetértett a legtöbb bőrgyógyász akit ismerek, hogy az esetek többségében többet ártunk a szőrtelenítéssel, mint amennyit használ.
81.
Örülök, hogy érdekes volt számodra a "jegyzetem" :)
82.
Bár bizonyos szintig egyezik a véleményünk, azért fogalmazhatnál kulturáltabban is. A kérdező sem beszélt hozzánk ilyen alpári hangnemben.
#84 Sajnos így is beleestem a csabdába.
Elnézést, az elöbbi kúlturálatlan megfogalmazásért!
Már érteleztünk itt egy másik kérdés kapcsán veled a szőrtelenítésről. Bár nem ma volt. :D
Neked, ezt jól megnehezítette a természet.
Nem kérdezem, hogy miért nem opció neked a tartós szőrtelenítés. Mert bár erre sajnos már nem emlékszem. De komoly sejtésem van.
Amúgy rájöttem már tegnap a válaszra.
Azért: Mert valószínüleg a pasik sem törik magukat.
A törökfürdőkben, a "szőrtelenítést egy nura nevű anyaggal végezték, mely oltatlan meszet és arzénos triszulfátot tartalmazott." - wiki.
Régen tanultam ezeket.
Ókori egyiptomban fejtetűk miatt volt kellemetlen a haj.
Off: Kleopátra szőkésbarna és göndör volt. És hosszabb görög frizurája volt. Erredetileg jobban megakarta nővezteni, de arra már nem volt idő Gaius Julius Caesar érkezése elött.
Caesarion-ról írta irronikusan, hogy bíztos isteni leszármazott, és ezekszrrint ő egy isten, mert soha nem hált Kleopátrával.
"Bár bizonyos szintig egyezik a véleményünk, azért fogalmazhatnál kulturáltabban is. A kérdező sem beszélt hozzánk ilyen alpári hangnemben."
A hangneme nem alpári, játssza az eszét, de a véleménye egy ostoba parasztéval vetekszik. Ha nem bírja, menjen haza gyantázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!