Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az nagyon rossz, ha hosszú...

Az nagyon rossz, ha hosszú messenger uzenetekre csak rövuden tudok válaszolni?

Figyelt kérdés

Nem egybefüggően hosszú, mert azok általában bonyolultabbak, és azokra ki tudom fejteni a véleményemet hosszabban.

Legjobb barátnőm szokott ilyen 15-20-30-40 üzenetet írni egyszerre, de ezek általában egy-egy sztorik, csak sokszor szavankent, vagy félmondatonként írja le. Ilyenkor olyan rosszul érzem magam, hogy ő ilyen sokat írt, én meg max 5 sorban tudok rá válaszolni. Titeket ez nagyon zavarna?

2020. júl. 10. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pont azt a fajta kommunikációt nem szeretem, amit a barátnőd csinál. Borzasztóan idegesít, amikor egy 10-15 mondatos szöveget valaki 50 sorban ír le ahelyett, hogy azt egy, maximum két külön összefüggő szöveggel írná le.
2020. júl. 10. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Nem egy szinten vagytok, nem működik a kommunikáció közöttetek.
2020. júl. 10. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
7%
Agyhalott vagy te is, meg az első válaszoló is. Hogy tudtok ilyen dolgokon problémázni? Idióták.
2020. júl. 10. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
3 Látszik, hogy magadra ismertél a leírásból :D Nem elég gáz chaten beszélni, még rendesen leírni is derogál a dolgokat, veregesd csak vállon magad, gratulálok :D
2020. júl. 10. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez szerintem chates kultúra kérdése. Én kb. 10 éve nem voltam messenger közelébe, discord van meg WhatsApp. Esetleg idősebb emberekkel sms.

Én azért nem írok wall of textet mert félek, hogy az app befagy és írhatom újra. Gyakorlatban persze ez nem szokott már előfordulni, de megszokás.

Meg sok ismerős szenved szorongástól, és nem akarom rájuk hozni a szívrohamot, hogy hosszan pötyögök.

A harmadik ok meg mert a discord annyira pörög, hogy nem tudunk oldalakat ìrni úgy, hogy még releváns legyen.

2020. júl. 21. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!