Miért képes arra egy lány vagy nő ha barátnő vagy feleség, hogy nyáron selymes sima minden nap a lába mert látszik, de télen a párjára nincs tekintettel és beszörösödik?
Itt láttam egy kérdésnél, hogy aki nem tudja, hogy mennyi idő alatt lesz szörös újra egy lány lába az szűz.
Van egy nagy kamasz lányom.
Volt egy bő tíz éves kapcsolatom is, de tartós lézeres szőrtelenítése volt ott a páromnak. Erős volt a szőre. Úszot is. Sport és esztétikai okok miatt is, meg mert jómodú apja fizette megtehette ... . Tudom a lézeres sokak számára nem opció. Például szőkéknél és más világos szőrnél, nem is lehet. Ott nem is anyagi kérdés.
És voltak rövid távon barátnőim és szeretőim.
Lányok szerint akikel beszéltem erről, betegségen és azokon a napokon kívül, elkényelmesedés vagy belesz@rás ez.
Meg értem szeretőnél és kapcsolat elején sokkan jobban meg akkarnak felelni.
"A szőrös női láb a civilizált emberek közt nem természetesen nőies."
Pedig 20-30 éve még szinte csak szőrös lábú nők voltak. Emlékszem a tanárnőink nagy részének is az volt.
#7 Megmondani nő, de férfiként sem lehet.
Off: Kérni lehet. Más kérdés, hogy a másiknak belefére pont úgy és az.
Meg vannak trendek. Például new yorki lányok többsége csak a mellkas szőrt szereti a pasin.
...
Mért nem kérded meg attól, akin ezt látod?
Különben télen hideg van, és szüksége lehet arra a kis plusz melegre.
"én nőként perverziónak gondolom azt a felvetést is, hogy valaki más mondja meg, hogy mit hordjon egy férfi a SAJÁT testén"
Nem megmondja, de eldöntheti, hogy mi vonzó a számára, és mi tetszik neki.
én pl. szakállas vagyok, és elfogadom, ha valakinek ez nem jön be. De le nem vágnám senki kedvéért.
Úgy ahogy sok pasinak nem tetszik a szőrös nő sem, ezt el kell fogadni. Ízlések és pofonok.
#11 Civilizált emberek ezért is szidták az a rendszert.
Polgárok már a múlt század húszas-harmincas éveiben visszatértek legkésöbb a civilizációba. Bár törökfürdőkben és Párizst megjártak már százötven éve.
"A szőrös női láb a civilizált emberek közt nem természetesen nőies."
Civilizált társadalomban nem baxogatunk másokat a testük miatt.
Amúgy azért mert télen nincs rajta short és az esetek többségében otthon is hosszú nadrág van rajta, csak az alvásért es ágytornáért meg nem fog a szőrtelenítéssel macerálni. Meg sok embernek télen kb semmihez sincs kedve, a borongós, hideg idő miatt rossz a kedvük, fáradékonyak, így borotváláshoz sincs kedvük, mert úgy sem divatbemutatóra mennek.
De ha ennyire zavar ez egy pasit, akkor remélem ő is teljesen csupaszra van borotválva télen nyáron egyaránt.
Szexuális szempontból pedig max az intim szőrtelenítés miatti nyafogást érzem validnak, praktikussági szempontok miatt, mert ugye szőrbe kellemetlen nyalni, de ennyi.
13: Nem értem az összefüggést.
Ezektől még nem látszik a lyuk semmikor, takarják a farpofák.
Főleg, hogy nem verőfényben vagy reflektorfényben szoktak az emberek többnyire szexelni, hanem egy intim szobában, behúzott függönnyel.
Szerintem te csak filmen láttál még szexet, ami nem érzéki örömszerzésre, hanem a nézőnek mutatott látványra megy.
15: De a kérdés nem arról szól, hogy valakit nem választ, hanem arról, hogy valaki már az ő párja, és kritizálja, hogy télen mért nem szőrtelenít úgy, mint nyáron. Mondjuk ezt nem értem, mért idegenektől akarja megtudni, és mért nem a párjától.
Jobban járna a nő, ha elhagyná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!