Miért képes arra egy lány vagy nő ha barátnő vagy feleség, hogy nyáron selymes sima minden nap a lába mert látszik, de télen a párjára nincs tekintettel és beszörösödik?
Itt láttam egy kérdésnél, hogy aki nem tudja, hogy mennyi idő alatt lesz szörös újra egy lány lába az szűz.
Van egy nagy kamasz lányom.
Volt egy bő tíz éves kapcsolatom is, de tartós lézeres szőrtelenítése volt ott a páromnak. Erős volt a szőre. Úszot is. Sport és esztétikai okok miatt is, meg mert jómodú apja fizette megtehette ... . Tudom a lézeres sokak számára nem opció. Például szőkéknél és más világos szőrnél, nem is lehet. Ott nem is anyagi kérdés.
És voltak rövid távon barátnőim és szeretőim.
Lányok szerint akikel beszéltem erről, betegségen és azokon a napokon kívül, elkényelmesedés vagy belesz@rás ez.
Meg értem szeretőnél és kapcsolat elején sokkan jobban meg akkarnak felelni.
#38 Nagyon kevés haverom, vagy fiú barátom, fiú/férfi kollégám volt akinek ez a szőr kérdés tők mindegy volt. Bár ez a kevés a madarat is röptében.
Semmi gond nincs a saját igények felvállalásával. Sőt!!!
De úgy jó, ha mindenkinek minden jó, ha nem is lehet mindig a legjobb egy párkapcsolatban.
Értem te a párodnak, valószínűleg nem fontos, hogy szőrteleníts. Hogy miért, ezt ti tudjátok. De sok fiúnak és férfinek ez minimum jó, de elvárt is lenne, ha meri vagy merné vállalni az álláspontját.
#39 A bő tíz éves kapcsolatomban sokkal jobban tetszett smink nélkül a párom. De a hosszú kapcsolatnak bíztos oka volt, hogy mind ketten úgyanugy odafigyeltűnk végig a másikra, mint a kapcsolat elején.
Tíz év alatt sokat változhatnak az emberek. De igazából utólsó évben fordult fel pont mind kettőnk élete teljesen. ...
Figyelj kérdező, teremtsétek meg a rendszeres szőrtelenítéshez szükséges időt meg pénzt, és akkor majd el lehet várni ilyeneket.
Neked például kockahasad van éa férfiasan izmos vállaid? Ha nem, miért nem?
Most nincs párom.
De nem zárkozom el tőle. Eddig sok kapcsolatom volt, és volt közülük aki barátnőm volt. Volt mennyasszonyommal tíz évig együtt voltunk. Ha nem betegen döglödöttek, vagy menzesz miatt akkor nem hagyták el maguk. Ahogy szintén én sem, csak ha rajtam volt mondjuk a cifra f*ssás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!