Miért képes arra egy lány vagy nő ha barátnő vagy feleség, hogy nyáron selymes sima minden nap a lába mert látszik, de télen a párjára nincs tekintettel és beszörösödik?
Itt láttam egy kérdésnél, hogy aki nem tudja, hogy mennyi idő alatt lesz szörös újra egy lány lába az szűz.
Van egy nagy kamasz lányom.
Volt egy bő tíz éves kapcsolatom is, de tartós lézeres szőrtelenítése volt ott a páromnak. Erős volt a szőre. Úszot is. Sport és esztétikai okok miatt is, meg mert jómodú apja fizette megtehette ... . Tudom a lézeres sokak számára nem opció. Például szőkéknél és más világos szőrnél, nem is lehet. Ott nem is anyagi kérdés.
És voltak rövid távon barátnőim és szeretőim.
Lányok szerint akikel beszéltem erről, betegségen és azokon a napokon kívül, elkényelmesedés vagy belesz@rás ez.
Meg értem szeretőnél és kapcsolat elején sokkan jobban meg akkarnak felelni.
#27 Egy kollégám szomszédja is volt a lány. Most is az ennyém, ha nincs külföldön.
Egy házban laktuk mind. Kertben volt többszőr a lány is párjával, és én is kollégámmal.
A kollégám, volt hogy félóráig vagy tovább, nem tudott aludni mert a pár hangossan csinálta.
A kollégám azért sem szólt, mert lány apjáé az az egész ház. Inkább keresett másik lakást. De nekem még mindig szomszédom a pár. Bár én kettővel odébb, és egy szinttel lejebb lakók.
De teljesen elkanyarodtunk.
#31 A phaszom sem rendelkezik felstte. Más erőszakolta ki itt, hogy példát hozzak. Nem sikerült a legjobbat választanom, mert nem tudom párja véleményét sem. Azt tudom, hogy nem ragaszkodik a szőrhöz, mert shortban a lány mindig szőrtelen.
Volt nem egy kollégám, aki papucs volt. Nem szólt a párjának hogy vazarja, mert örült hogy van. De sok lány pont olyan volt mint a kérdés tárgya. A legrosszabbúl az a kollégám járt, akinek szinte mindig szőrtelen volt barátnője lába, mert télen-nyáron miniszoknyában járt. De azzal a lánnyal a srác tudta nélkül sokan szexeltek. Már többen beszéltek vele, hogy ez megalázó. De a srác nem hitte el, hogy a párja nem hűségez hozzá. Szóval nem nyított, vagy egyoldalúan nyított kapcsolatban éltek. ...
Hát figyelj kérdező, a francnak sincs ideje munka, háztartás meg gyerek mellett rendszeresen leszőrteleníteni az egész testét, pláne, ha nem szőke piheszőrös típus.
Most nem azt mondom, hogy meg kell hagyni Csubakkára, de ahhoz, hogy valakinek tök sima lehyen mindene, kb. 2-3 naponta kell mindenét leborotválni. És a terd alatti rész meg a hónalj még hagyján, de nemi szerven például elég fájdalmas a 3 napos borostát leszedni, amikor én így csináltam, konkrétan csupa seb voltam.
És mèg ott van az, hogy egy csomó nőnek szőrös a combja meg a karja, azt is marha sok idő megcsinálni rendszeresen, arról meg nem is beszéltünk, hogy van, akinek a hasa, mellbimbója szőrös es van, akinek bajsza is van.
Szóval egy komplett testet folyamatosan selymesen tartani baromi sok idő.
#35 Ezt értem. És ez te és a párod dolga. Aláírom. Csak kíváni tudom, hogy ez ne menjen a szexuális életetek, vagy párkapcsolatottok rovására. Sok férj meg sőrhasat ereszt. ... De nem kalandozok el.
Pont direkt azért írtam úgy, hogy aki egész nyáron shortban flangál szőrtelen lábbal. Az miért hagyja el magát ősztől tavaszig, amikor a párja akkor is látja a lábát.
Mellbibónál gyantázni, ha kevés van szemőldök csippesszel szokták kitépni. Ja a bajszot is. Bár azt ritka aki meghagyja. És ott úgye, az elégtarós.
Direkt nem is intim szőrről írtam, mert ott újra a fazon a divat.
...
Ha a farkad tövét, a segglyukad, a heréid, a nyakad, a hónaljad fényesre borotválod 2-3 naponta, akkor valóban lehetnek ilyen igényeid.
Én azért elvárom, hogy ezek a részek legalább trimmelve legyenek. Illetve, én télen is szoktam borotválkozni, de tény, hogy nem 2 naponta, mint nyáron, hanem hetente. :D Ha teljesíted, amit leírtam elvárásként, pontosan tudod, mire gondolok, mikor azt mondom, hogy rohadt nyűgös az egész és a párodon kívül senkit sem érdekel, mi van a ruha alatt. A vőlegényemet egyszer kérdeztem erről, hogy mennyire zavarja, azt mondta, hogy nem lát nagy különbséget a borostás láb és a simára borotvált között, amíg nem lehet fésülni, addig ez csak az én agymenésem.
Nehogymàr otthon ne lehessen önmaga vki.
A szörtelenites a masik felé szinjàtszàs csak.
De a sajat parjaval az ember az lenne a normalis ha önmagàt adhatnà öszinten a sajàt igénye szerint.
#37 A nyakam kívételével - . Mert az alíg szőrös. Plusz fodrász még egy-két hetente le is borotválja, a kb. nagy semmit. - a többit trimmelem. Jó farkam tővét, ha van párom szőrtelenítem, vagy randi elött.
Amúgy jókat írsz. Bár én alapban nem vonzodom az olyan lányokhoz, akik a szőrtelen pasit szeretik.
De tény pasik is képesek elhagyni a párjuknak tetsző szokásokat. A több mint tíz éves kapcsolatomban sem látta soha a párom, hogy meddig szőrös a farkam tőve.
Az is megértem, ha lány nem vonzodik olyan pasihoz aki azt várja el, hogy szőrtelenítsen. Volt lány barátom, aki csak bajuszt és kosza szőrszálakat szedte le. Amúgy sem voltunk egymás esete. De volt pasi elég, akinek így jött be. Nyáron ilyen afrikai laza bő nadrágokban járt. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!