Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért képes arra egy lány...

Miért képes arra egy lány vagy nő ha barátnő vagy feleség, hogy nyáron selymes sima minden nap a lába mert látszik, de télen a párjára nincs tekintettel és beszörösödik?

Figyelt kérdés

Itt láttam egy kérdésnél, hogy aki nem tudja, hogy mennyi idő alatt lesz szörös újra egy lány lába az szűz.

Van egy nagy kamasz lányom.

Volt egy bő tíz éves kapcsolatom is, de tartós lézeres szőrtelenítése volt ott a páromnak. Erős volt a szőre. Úszot is. Sport és esztétikai okok miatt is, meg mert jómodú apja fizette megtehette ... . Tudom a lézeres sokak számára nem opció. Például szőkéknél és más világos szőrnél, nem is lehet. Ott nem is anyagi kérdés.

És voltak rövid távon barátnőim és szeretőim.

Lányok szerint akikel beszéltem erről, betegségen és azokon a napokon kívül, elkényelmesedés vagy belesz@rás ez.

Meg értem szeretőnél és kapcsolat elején sokkan jobban meg akkarnak felelni.

2020. júl. 23. 17:12
 51/101 A kérdező kommentje:

"Figyelj kérdező, teremtsétek meg a rendszeres szőrtelenítéshez szükséges időt meg pénzt, és akkor majd el lehet várni ilyeneket."

Ez természetes. Meg volt mindig teremtve.

"Neked például kockahasad van éa férfiasan izmos vállaid? Ha nem, miért nem?"

Kocka hasat egyik exem sem szerete. Lapos hasam sokszor volt. De szinte mindig kis pocakért könnyörögtek exbarátnőim.

Vállam az van. Voltam százharminc-százharmincöt kiló szín izom is háromszor életemben. De nyolcvan-nyolcvanöt kilósan mindig sokkal jobban bejöttem a lányoknak.

Tízéves kapcsolatomban sokat sportoltunk. Saját belső igény is volt, és közös időtőltés.

2020. júl. 23. 20:53
 52/101 A kérdező kommentje:
#43 Szóval szerinted attól felnőtt egy nő, hogy belesz@rik dolgokba?
2020. júl. 23. 20:54
 53/101 A kérdező kommentje:
he84 Egyáltalán nem új kelletű a szőrtelenítés. Ókori egyiptom, (ókori) hellász és romaiaknál is az ápolatlanságot jelezte a szőr a nőkön. Az iszlám villágban színtúgy. Muszlimoknál és egyiptomiaknál mind a két nemnél. Rómában visszont egy férfit homoszexuálisnak gondoltak, ha szőrtelenít. És Gaius Julius Caesaeron kívül például- mert ő is teljes testét szőrtelenítette - legtöbbjük nő státuszba került férfi létére már csak ezért.
2020. júl. 23. 20:59
 54/101 A kérdező kommentje:

he84 Plusz francia forradalom elött sokadjára újra teljes nyugati világ, először nsmesek körében, majd gazdag polgárok körében, 1920-30-as években meg nyugati közép polgárság körében alap elvárás lett. Innen kerül a lokálokba, onnan a filmbe mint alap. Volt mindig aki szembe ment vele.

Negyven éve is például az Újlipotvárosban mint egy parasztra bocskorban a város közepén, úgy néztek a nők egy-egy szőrös lábú nőre.

2020. júl. 23. 21:04
 55/101 A kérdező kommentje:
#46 Köszi!
2020. júl. 23. 21:14
 56/101 A kérdező kommentje:

he84 "Egy helyen elírtam, minden ember alapból valamennyire szőrös. és a szőrnek semmi köze a higinéiához, meg az ápoláshoz. Nem kosz, amit le kell mosni, hanem egy testrész."

A test része, és nem testrész. ;)

A higénia része volt mindig a civilizált kúlurákban, a nők szőrtelenítése, ahol nem pehely szőr volt. Kívételek lehetek az itimszőrzet, hónajszőrzet is ;) :D és ókori egyiptomon kívül haj és szemöldök. Ja szempillát csak pár kelet-ázsiai kúlturában távolították el.

Ápoltságott akartál írni. Hát női ápoltság része a szőrtelenítés. Tudom a legmaccerásabb ilyen lehet.

Bár muszlimoknál pont most a reformációjuknál után, van hogy nem számít ápolatlanak egy szőrös férfi.

Szőrös szaudiakat a szír és egyiptomi ismeröseim is kecske t*szó, koszos araboknak tartják ezért.

2020. júl. 23. 21:24
 57/101 anonim ***** válasza:
89%

"És igenis a pasiknak számít a látvány (a nőknek kevésbé)."

Ez nincs így. Ezt pont a pasik találták ki maguknak, hogy meghagyhassák a hájat, a szőrt, a korpát, a zsírt a testükön.

"Ellaposodott szexuális életnél, nem véletlenül szokták ajálani a szakemerek is a szexi fehérneműt."

Ez a nőgyűlölő társadalom miatt van. Mert egy férfi, ha ejakulál, élvezi a szexet, minden jó. A nő nem mindig élvez el, tehát ha a logikát követnénk, akkor a nőket kéne elcsábítani, nekik kéne olyan előjáték, olyan csábítás, hogy sikítsanak a szex gondolatától is.

"Pont direkt azért írtam úgy, hogy aki egész nyáron shortban flangál szőrtelen lábbal. Az miért hagyja el magát ősztől tavaszig, amikor a párja akkor is látja a lábát."

Mert a pároddal van egy intimitási szinted. Nem sminkelsz előtte, nem magassarkúban sikálod a vécét, nem lövöd be a hajad. Ez nem igénytelenség. Igénytelenség az, ami MINDEN embernél undorító. Ha kakis marad a feneked szarás után, az igénytelen, akár férfi vagy, akár nő. Ha a lábszőr a nőn zavar, de saját magadon nem, akkor a szőr igazából nem zavar.

(Nekem erős szőrfóbiám van, és MINDENKI szőre zavar, a hideg futkos a hátamon, ha egy vadidegen pasinak látom a kéz vagy mellkasszőrét. A saját kihullott hajamtól undorodom.)

"Jó farkam tővét, ha van párom szőrtelenítem, vagy randi elött."

Itt a probléma. Te MAGADNAK nem hozod a színvonalat, amit elvársz másoktól. Én "karantén" alatt festettem a hajam ugyanúgy, mint előtte, ápoltam a bőröm, szőrtelenítettem, mindent ugyanúgy csináltam, mert MAGAM FELÉ ez az igényem, nem egy követelőző fütyi szexista megjegyzéseitől rettegek.

2020. júl. 23. 21:35
 58/101 A kérdező kommentje:

Hú, de elkalandozunk sokfelé.

Inkább olvasás közben válaszólok minden egyes szakaszra.

"És igenis a pasiknak számít a látvány (a nőknek kevésbé)."

Ezt nem kerestem vissza, hol szerepelt. Amúgy a nőknek is számít a látvány, de bízonyos részleteken kívül jelemzően kevésbé. Visszont az illat a nőknek számít jobban.

A lányok és nők nem mindig élveznek el szexközben. Visszont felnőtt férfi nem tud elélvezni szex nélkül.

Jó volt a nyolcadik-kilencedik évben is elcsábítani az exmennyasszonyom. Kedvesen azt mondta, hogy kicsit túlzásba visszem ezt. Bár sokat utaztam, így ez a kettő együtt járt. ...

Feminista szexologusnő is ajánlótta a szexi fehérneműt. Mert hogy, utána neki is lehet elvárása. Kölcsönösség.

Férfiasnak tartom a szőrt, mint eddigi minden exem. Ne mossuk össze a nemeket! Te is írtad a szexnél.

Rövid nadrágos pasik szőrös lába, de idegen férfiak mellkas szőre senkinek nem tetszik, sőt utóbbi szinte mindenkinek vísszataszitó. A kihulott szőrtől, vagy kihullott vagy levágott hajtól ilyen veleszületett fóbia, mint a arachnophobia. Utóbbit kis gyereként, elöbbit kamaszként küzdöttem le tudatosítással. Öt évesen kertben egy keresztes pók közeledésétől hatalmasat ugrottam hátra. Két hét múlva, már pókot sétáltattam a kezemen. Pár hónap múlva már kezemre felengedve a pókot raktam szinplán odébb.

Ősztönösen véd a fertőzések egy részétől a elhullott szőrtől idegenkedés. Persze a kóros mértékű, nem árt kezelni.

Én hoztam a színtet. De nem volt elvárás a nagyobb szőrtelenítés, de nem hogy kívánt, inkább ellenzet volt.

Úszodába jártunk tíz éves kapcsolatomban, másodjára például trimmeltem a lábszőröm. Hülye meglepetés volt. De úszok se mind voltak szőrtelen, de pasiban is volt sok olyan. Én meg elsőre furán éreztem magam ezzel.

Nem úgyan olyanak kell lenni. Ahogy a férfi sminket sem sok nő szereti.

Kamaszként összenőt a szemőldököm. Mindig megigazítattam. Pedig csak másfél múlva vessztettem el a szűzeségem. De kamaszkorom útán, már nem nő össze a szemöldököm. Ha összenőne megigazítatnám.

"Mert a pároddal van egy intimitási szinted. Nem sminkelsz előtte, nem magassarkúban sikálod a vécét, nem lövöd be a hajad. Ez nem igénytelenség. Igénytelenség az, ami MINDEN embernél undorító. Ha kakis marad a feneked szarás után, az igénytelen, akár férfi vagy, akár nő. Ha a lábszőr a nőn zavar, de saját magadon nem, akkor a szőr igazából nem zavar."

Ez ilyen kaptafa szöveg. Féligazságokkal.

Mondjuk valószínüleg egy exem sem sikált WC-t. Nem párja elött ami kiábránditó, hanem amúgy sem. Tudomszerencsések voltunk, mert volt bejáronő is.

De pszichológus is mondta, ami igaz is. Hogy inkább sikál egy pasi WC-t, mint hogy a párját így lássa. Én katonaként megcsináltam, ahogy az angol trónörökös idősebb fia is. ...

Magassarkú lány és férfi és helyzet függő is, hogy egyáltalán kívánatos-e. De magassarkút tudtommal tényleg a férfiak miatt szoktak felvenni nők. Vagyis, hogy tetszenek. Jó meg esetleg magasság miatt. Mert alkalmi cipő is van nem magassarkú.

Szőr magamon, engem eddig jobban zavart, mint exeimet.

Amúgy sem hordok felnőttként rövid nadrágot. De saját szőrös lábam eddig csak engem tudott zavarni. Pedig soha nem szexeltem szőrös lábú lánnyal vagy nővel.

Mellkas szőrömbe sok exem szeretett belecirogatni. Közepesen szőrös a mellkasom. Max. az lett volna elönyös, másnál hátrányos, ha nagyobb.

Nyugati kúlturkörben a szőr férfias. Iszlám szerint kaksi színt mind a két nemnél.

Bíztos kimaradt valami.

De tényleg nagyon fontos a kölcsönös odafigyelés.

És nyílván mindenki akinek van haja kocosan ébred.

De WC-re kimenésnél, van hogy felkapom a hajkefém. Mert kézmkmosásnal magamnak nem tetszem kocosan. Bár egy lány meg reggel kocosan, nagyon szexi tud lenni.

2020. júl. 23. 22:45
 59/101 A kérdező kommentje:

Ja, igen.

Fontoss és kimaradt.

Pár hete láttam a Szomszédnéni produkciósiródától, a jelenetett, Hogy miért akarnak folyton sétálni a nők? Nem akarnak. Velemsem akartak soha. Akkor nem jutott eszembe, hogy ismertem egy srácot akivel igen.

De figyelmet és romantikát akarnak. Ez (is) a férfi feladatta. Bárvérdeke is. Bár amúgy is jó.

...

Szóval én is hoztam mindig a szintet.

2020. júl. 23. 23:09
 60/101 A kérdező kommentje:

"Ez nincs így. Ezt pont a pasik találták ki maguknak, hogy meghagyhassák a hájat, a szőrt, a korpát, a zsírt a testükön."

Nagyon csapongsz. Mondjuk ki az az ősember aki korpát nem kezeli?

Hájat és zsírt. Szóval a sportos vagy vékony, vagy vékony sportos pasik tetszenek neked.

Voltam mind a kettő. Sportos mondjuk roskatag öregkoromig leszek. A sport múlt elönye.

Apai nagyapám hetvenhét vagy hetvennyolc évesen még sportos volt. Utána egy évvel már kissé roskatag. Anyámnak mondta rá egy húszonéves lány, hogy milyen jó pasi. Ezért tudom.

Mondjuk ő is olyan pasi volt, mint én nyolcanöt kilósan, hogy olvadtak utána nők.

...

2020. júl. 23. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!