Miért képes arra egy lány vagy nő ha barátnő vagy feleség, hogy nyáron selymes sima minden nap a lába mert látszik, de télen a párjára nincs tekintettel és beszörösödik?
Itt láttam egy kérdésnél, hogy aki nem tudja, hogy mennyi idő alatt lesz szörös újra egy lány lába az szűz.
Van egy nagy kamasz lányom.
Volt egy bő tíz éves kapcsolatom is, de tartós lézeres szőrtelenítése volt ott a páromnak. Erős volt a szőre. Úszot is. Sport és esztétikai okok miatt is, meg mert jómodú apja fizette megtehette ... . Tudom a lézeres sokak számára nem opció. Például szőkéknél és más világos szőrnél, nem is lehet. Ott nem is anyagi kérdés.
És voltak rövid távon barátnőim és szeretőim.
Lányok szerint akikel beszéltem erről, betegségen és azokon a napokon kívül, elkényelmesedés vagy belesz@rás ez.
Meg értem szeretőnél és kapcsolat elején sokkan jobban meg akkarnak felelni.
*NEM* sportos, mondjuk roskatag öregkoromig *NEM* leszek. A sport múlt előnye.
Sportos mondjuk roskatag öregkoromig leszek. A sport múlt előnye.
he84 "Akkor ha épp van párod, mindegy. Az nem magunk elhagyása, ha nem szőrtelenítünk elvárásból, kényszerből. Olvasd el jobban, amiket írtam és próbáld megérteni a lényegét!"
Értem pártalásig azt színleled szőrtelenítesz. Utána meg vagy elviseli, vagy szakít.
Vagy úgy is mondhatnánk pártlálásért szőrtelenítesz, párod megtartásáért sem. Nem hogy a ő kedvéért.
Akkor gondolom ő sem fog romantikázni a kedvedért.
Azt írtad, van egy lányod. Mondjuk, hogy szereted. Eléd áll, hogy "apa, a Feri azt mondta, gusztustalan vagyok, mert szőr nő rajtam, mit tegyek?"
Azt mondod a lányodnak, hogy "te az én gyerekem vagy, neked ne mondja meg senki kis fütyi, hogy mihez kezdj a testeddel, Ferit ejtsd, és legyél boldog" VAGY "kicsim, borotváld magad baszhatóra, mert Feri férfi, Ferinek jár a dugható test".
#64 Egyiket sem mondanám. Nem csak a stílus miatt.
Most tekintsünk el attól, hogy anyától megtanulta, hogy az alap higénia része a nőknél a szőrtelenités.
Elmondanám, hogy tőlem nyugodtan lehet szélsőséges hippi, de igénytelen is, attól még úgyanugy szeretni fogom mert a lányom.
De ha párjától elvárja az igényeséget, ahhoz hogy megkapja előnyös, ha ő sem igénytelen magára.
Persze sokkal finomabban és hosszabban.
Mondjuk anyai nagyanya meglátná a lányom szőrösen, tuti kitérne a hitéből.
Elég gáz szülők lehettek, ha arra tanítjátok a lányotokat, hogy a szőrös láb nem higiénikus. Jártatok ti egyáltalán biosz órára anno? Senki sem lesz koszos a lábán lévő szőrtől, max ha pasi az illető és a nagyon dús lábszőrébe bele ragad ez-az.
Szegény kislányt már előre sajnálom az általatok okzott önértékelési zavarai miatt :(
#66 Nem én nevelem.
Visszont anyát jól ismerem ahhoz, hogy tudjam szeretetben és jól neveli férjével. Gyerekem anyának férje régen kicsit papucs volt, de már rég magára talált ez után. És abszulút jó helyen tudhatom a lányom.
Nem ismered a szó jelentését, akkor ne oktas ki mást arról, hogy mit jelent!
"Higiénia (főnév)
Az egészség ápolása; az egészség megőrzése érdekében követendő, rendszerint a tisztasággal kapcsolatos általános érvényű szabályok összessége.
A testi higiénia fontos a kulturált megjelenéshez. A koszos embernek nincs higiéniája. Aki nem tartja fontosnak a higiéniát, az magát sem tarja értékesnek."
És igen higénikusabb ha férfiak is szőrtelenítenek. De ez a nyugati kúlturában széleskörben Római Birodalom óta soha nem volt elfogadott.
Ma is teljesen hetero muszlimokat leb*ziznak, mert nem berber családból jött.
Sőt a nők ezt sokszor inkább taszítónak tartják.
*Ma is teljesen hetero muszlimokat leb*ziznak európai nők és férfiak, mert nem berber családból jött.*
Más kérdés, hogy sok meleg muszlim Európába jön. De kettő közt semmi összefüggés. Max. hogy melegek többször nem szőrtelenítenek, mert szembe mennek a kúlturális elvárásaikkal.
#69 Nem fogok itt értetlenkedésre reagálni. Én nem, hogy tanultam biologiát. Ötös voltam. Ami semmit nem mond. Bár ezért is választottam késöbb egy felsőfokú e.ü. képzést. Szóval írhatok a lábpuder nélküli, izatt lászáron is a lábszőrön megtapadt és ott tenyésző korokozokról ha kívánod. De így is elveszünk a részlet kérdésekben.
Civilizált nő mindig szőrtelenitette például a lábát a történelem folyamán. Az hogy sok ember nehezen vesszi fel magára a kúltura minden napos részeit is, nem az én hibám.
Erről a hónapokig egy egyszer használatos papírmaszkot hordok juttnak eszembe. Ott is magukkal tolnak ki. A genykeltő kórokozóknak kíváló túlélőhelyet bíztosítanak. Ha kiteszik a napra, a papírmaszkot, csak a spórák maradnak meg. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!