Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?
Figyelt kérdés
Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.
Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.
Remélem tudtok segíteni.
2013. aug. 19. 13:40
81/106 anonim válasza:
Szánalmas hülyegyerek... :D Őszintén kívánom hogy bukj meg, ilyen felfogással... 10 éves húgom érettebb mint te...
82/106 anonim válasza:
Kis troll sz*ros megbuktál már végre? :D
83/106 anonim válasza:
"De attól még, kiejtés szerinti...-_- Ez minden magyar szóra igaz!!!"
A "Titanic" szerinted magyar szó??
85/106 A kérdező kommentje:
Igen! :)
2019. jan. 22. 08:28
86/106 A kérdező kommentje:
Suli mellett dolgozom heti 20-30 órát benne. Azóta már diverzifikáltuk a tevékenységi kört, szal egyre biztosabb lábakon állunk. Nem számít holmi általános iskolai jegy, vizsga az üzleti életben, hanem a rátermettség, akarat, tenniakarás (és mitagadás, a pénz)
2019. jan. 22. 08:31
87/106 anonim válasza:
Hát akkor további sok sikert :DD
88/106 anonim válasza:
Végig se pörgettem a kommenteidet,de nagyon kiakadtam.Én 16 éves lány vagyok,és én is most jelentősen rontottam a jegyeimen,amire nem vagyok túl büszke.De tudod,attól hogy nem vagyok jó tanuló,legalább udvarias,normális vagyok az emberekkel,akik segíteni próbálnak nekem,és nem jövök ide nagyképűen dicsekedni,hogy húúú én majd átveszem apu vállalkozását.Egyébként mellékesen megjegyzem,hogy én idáig kitűnő tanuló voltam,csak idén nehezedett az anyag,és ezért nem tudtam úgy tartani a lépést.És képzeld,én inkább nagyképűsködés helyett mélyen magamba néztem és meghúztam magam.Neked is ezt javaslom!
89/106 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok.Látom,régi a kérdés,azóta már biztos felnőtt vagy.Legalább sokra vitted az életben,ha ilyen nagy arcod van?
90/106 anonim válasza:
Még jó hogy törölték a kommentedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!