Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?
Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.
Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.
Remélem tudtok segíteni.
Bukott szamár létedre elég nagy a pofád, mit ne mondjak!
A vállalkozáshoz elengedhetetlen, a nyelvtudás (amiből ugye megbuktál). Mert mivel mutogatod el, a külföldi befektetőknek, meg részvényeseknek, hogy milyen új terméket akarsz a piacra dobni?? Kézzel-lábbal? A matematika is elengedhetetlen a vállalkozáshoz, ráadásul, nem is a 6.-as matek, hanem annál sokkal magasabb röptűbb, IGAZI MATEMATIKA és nem csak fejszámolás... Amúgy elárulom, az üzlethez (ha már annyira nagyra vagy vele) az alap matematikai ismeretek, pont 6. osztályban vannak, ugyanis akkor tanítják PÉLDÁUL a százalékszámítást, a törteket, a tizedes törteket stb. amikre építik később a homokvárat.
Ismerek vállalkozókat és mind egytől, az egyik végzett közgazdász, jogász stb.
Remélem, ha meg is állsz valahogy az üzleti pályán (de ilyen mentalitással, erős kétségeim vannak felőle), akkor legalább magányos és sz@r életed lesz, ha ennyire nem ismered a tisztelet, az elismerés és a becsületesség fogalmát és akkor talán változtatsz.
Van egy rossz hírem, amikből buktál, mind főtantárgyak, a tesin kívül, a nyelvek, a matematika, a magyarhoz kapcsolódó tantárgyak, mind olyan dolgok, amiket tudnod kell, 100%-ban, ahhoz hogy vidd valamire. Arról nem is beszélve, hogy PLÁNE a 6.-as, vagy bármilyen ÁLTALÁNOS ISKOLAI anyag, az alapműveltség részét képzi. Csak nem te voltál az egyik teremtmény, az Észbontók című műsorban, szilveszter, meg újév este?? :-D XDD
Minden esetre sok sikert a szuper és sikeres életedhez, hátha egyszer megjön az eszed és legalább a mentalitásodon és a magaviseleteden változtatsz, ha már a tudásodon tudásodon késő is lesz...
94. válaszoló vagyok.
Amúgy meg, ahogy a bölcs, régi öregek mondták: "A saját és ne más tollával ékeskedj!". Márpedig, abszolút nem tettél semmit, azért mert apucinak van vállalkozása. Ha látod én és a válaszolók nagy része, nem említette, az anyagi helyzetét vagy azt, hogy melyik társadalmi osztályhoz tartoznak. Látszik, hogy ez a "prolizós" + a "Nem kell tanulni, mert a véremben van." stílus keveredéséből, lesznek az ilyen nagyképű, műveletlen és tiszteletlen emberek.
Nem értem, minek személyeskedik az utolsó valaszolo. Remélem jól kifröcsögte magát. Azóta válroztam és egészen sikeres vagyok az üzleti szférában.
De mindegy, itt úgy is mindenki azt mond, amit akar, ahogy az utolsó valastoló is. Szólásszabadság!
Szia,
(Gondoltam köszönök, ha már ennyi bezsélübk...)
Egy bizonyos háztartasi eszközt, pontosabbat nem mondok, mert elég egyedi...
Gondolom te is ilyen evyetemisra vagy, akiben dolgozik a kisebbrendusegi erzet, mert igenis kepzeld el a diplomad nelkul is lehetek sikeres...
Szerintem a talpraesettség és a jó kommunikáció sokkal fontosabb... Ez csak az én véleményem de szerinted én a huszonx évemmel ezt úgysem érthetem...nem értem, minek jösz itt a korommal. Te hány éves vagy? Hm?
Elméleti fizika, elméleti logika xd nice
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!