Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyáéknak,...

Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?

Figyelt kérdés

Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.

Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.

Remélem tudtok segíteni.

2013. aug. 19. 13:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 A kérdező kommentje:
Hát. Szerintem elég sokra vittem. Ennyit az iskolárol. Az elet jóban rksszban megtanit barmire
2021. jan. 19. 18:21
 92/106 Fac3 válasza:
Ismerem a kérdezőt szeméjesen, és valóban sokra vitte! A cég egy nagyon sikeres termelő válalattá nőtte ki magát, vezető szerepet tölt be törpe latex szekszbábúk piacán. Mindenki haggya az iskolát a francba, válalkozzon vagy menjen katonának!
2021. jan. 19. 18:41
 93/106 anonim ***** válasza:
Az jó,hogy sokra vitte,de kicsit lehetne kedvesebb
2021. jan. 19. 18:58
 94/106 anonim ***** válasza:

Bukott szamár létedre elég nagy a pofád, mit ne mondjak!

A vállalkozáshoz elengedhetetlen, a nyelvtudás (amiből ugye megbuktál). Mert mivel mutogatod el, a külföldi befektetőknek, meg részvényeseknek, hogy milyen új terméket akarsz a piacra dobni?? Kézzel-lábbal? A matematika is elengedhetetlen a vállalkozáshoz, ráadásul, nem is a 6.-as matek, hanem annál sokkal magasabb röptűbb, IGAZI MATEMATIKA és nem csak fejszámolás... Amúgy elárulom, az üzlethez (ha már annyira nagyra vagy vele) az alap matematikai ismeretek, pont 6. osztályban vannak, ugyanis akkor tanítják PÉLDÁUL a százalékszámítást, a törteket, a tizedes törteket stb. amikre építik később a homokvárat.

Ismerek vállalkozókat és mind egytől, az egyik végzett közgazdász, jogász stb.

Remélem, ha meg is állsz valahogy az üzleti pályán (de ilyen mentalitással, erős kétségeim vannak felőle), akkor legalább magányos és sz@r életed lesz, ha ennyire nem ismered a tisztelet, az elismerés és a becsületesség fogalmát és akkor talán változtatsz.

Van egy rossz hírem, amikből buktál, mind főtantárgyak, a tesin kívül, a nyelvek, a matematika, a magyarhoz kapcsolódó tantárgyak, mind olyan dolgok, amiket tudnod kell, 100%-ban, ahhoz hogy vidd valamire. Arról nem is beszélve, hogy PLÁNE a 6.-as, vagy bármilyen ÁLTALÁNOS ISKOLAI anyag, az alapműveltség részét képzi. Csak nem te voltál az egyik teremtmény, az Észbontók című műsorban, szilveszter, meg újév este?? :-D XDD

Minden esetre sok sikert a szuper és sikeres életedhez, hátha egyszer megjön az eszed és legalább a mentalitásodon és a magaviseleteden változtatsz, ha már a tudásodon tudásodon késő is lesz...

2021. febr. 2. 19:50
 95/106 anonim ***** válasza:

94. válaszoló vagyok.

Amúgy meg, ahogy a bölcs, régi öregek mondták: "A saját és ne más tollával ékeskedj!". Márpedig, abszolút nem tettél semmit, azért mert apucinak van vállalkozása. Ha látod én és a válaszolók nagy része, nem említette, az anyagi helyzetét vagy azt, hogy melyik társadalmi osztályhoz tartoznak. Látszik, hogy ez a "prolizós" + a "Nem kell tanulni, mert a véremben van." stílus keveredéséből, lesznek az ilyen nagyképű, műveletlen és tiszteletlen emberek.

2021. febr. 2. 19:58
 96/106 A kérdező kommentje:

Nem értem, minek személyeskedik az utolsó valaszolo. Remélem jól kifröcsögte magát. Azóta válroztam és egészen sikeres vagyok az üzleti szférában.

De mindegy, itt úgy is mindenki azt mond, amit akar, ahogy az utolsó valastoló is. Szólásszabadság!

2021. febr. 3. 00:17
 97/106 anonim ***** válasza:
Ja, igen! Szabad megkérdeznem mit gyártotok? Ilyen magyar nyelvi ismeretekkel, még a magyar részvényesekkel, befektetőkkel stb. sem tudod magad megértetni... Szerintem csak egy kicsit nagy a képed! Becsülve 20 éves létedre, még mindig tiszteletlen és primitív vagy. Az üzlethez, meg IGENIS, kell egy csomó ész és még több szorgalom és tanulás. Az üzlettel és a gazdasággal foglalkozó tudományág, a közgazdaságtan, aminek az alapja, a színtiszta társadalomtudomány, egy jó erős matematikával és elméleti fizikával/logikával megspékelve, amihez, azért kell tudni egy ici-picit, a humán és reál területeken is.
2021. febr. 3. 15:23
 98/106 A kérdező kommentje:

Szia,

(Gondoltam köszönök, ha már ennyi bezsélübk...)

Egy bizonyos háztartasi eszközt, pontosabbat nem mondok, mert elég egyedi...

Gondolom te is ilyen evyetemisra vagy, akiben dolgozik a kisebbrendusegi erzet, mert igenis kepzeld el a diplomad nelkul is lehetek sikeres...

Szerintem a talpraesettség és a jó kommunikáció sokkal fontosabb... Ez csak az én véleményem de szerinted én a huszonx évemmel ezt úgysem érthetem...nem értem, minek jösz itt a korommal. Te hány éves vagy? Hm?

Elméleti fizika, elméleti logika xd nice

2021. febr. 4. 00:21
 99/106 anonim ***** válasza:
Ha nem lennél bukott szamár tudnád, mi az az elméleti fizika és nem gondolnád az etalont egy gáznak... Ha nem lennél bukott szamár magyarból, meg tudnád érteni a szöveget, amit írtam és a "/" jelentését, ami ebben az esetben egy "vagy" kötőszóval egyezik meg. "Evyetemista" nem vagyok és senki nem volt még a világmindenségben. Az én diplomám nélkül lehetsz sikeres. XDDD Megint magyar nyelv. Na, milyen háztartási eszközt, ha már ennyire nagyra vagy vele?? :-D Kommunikáció?? Üzleti érzék?? Talpraesettség?? Szerintem kettőnk közül, nekem azért kicsit nagyobb ismeretem van a közgazdaságtan/gazdaságtudomány terén és tudom, hogy a gazdaság, egy nagyon összetett folyamat, amit csak úgy otthon, nem tudsz megérteni, pláne ilyen műveltségi szinttel. Illetve, megint magyar és azon belül is szövegértés, nem a korodra tettem megjegyzést, hanem a csekély műveltségedre és illemtudásodra, ami pont, hogy inkább gáz, MÁR 20 évesen.
2021. febr. 4. 16:26
 100/106 anonim ***** válasza:
XDDDD szakadooook
2021. febr. 15. 19:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!