Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyáéknak,...

Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?

Figyelt kérdés

Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.

Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.

Remélem tudtok segíteni.

2013. aug. 19. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:
100%

Csak 2 mondatot másolnék be amit privát üzenetben kaptam:

"Elhiheted, hogy át fogok menni tanulás nélkül!!!"

"Amúgy meg nem angyon érdekel a tanulás..apa vállalkozásából bőven megtudok majd élni..."

Teljesen feleslegesen adtok neki jó tanácsot, időpocsékolás. Hiába van meg a jó szándék, vannak olyan emberek akiken nem lehet sajnos segíteni.

2013. aug. 19. 15:37
 32/106 A kérdező kommentje:
31-es, ezzel megsértetted a személyiségi jogaimat és a levéltitkot...Ha pár nap múlva bírósági végzést találsz a postaládában ne csodálkozz!
2013. aug. 19. 15:41
 33/106 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel nem léphetsz felsőbb osztályba ha nincs meg a továbblépéshez szükséges követelmény. Egyetemen is úgy lehet vinni két szakot hogy ugyan arról indulsz, tehát olyan mintha te két 6. osztályba járnál, csak két különböző suliba.
2013. aug. 19. 15:41
 34/106 A kérdező kommentje:
És ha átiratkozok egy másik suliba még évkezdés előtt, akkor léphetek osztályt?
2013. aug. 19. 15:42
 35/106 anonim ***** válasza:
100%
Anyám.. 12 évesen tudja mik a jogai de tanulni lusta. Mond csak nem vagy kisebbségi véletlenül? És hogy találhatna bírósági végzést mikor nem lehet lenyomozni az ip címet nyomós indok nélkül, és ezt is csak a rendőrség teheti meg.
2013. aug. 19. 15:42
 36/106 anonim ***** válasza:
63%

Legközelebb szólj azért a szüleidnek, ha valamelyik tantárggyal nehézségeid vannak.

Ha jól álltok, akkor simán ki tudják fizetni neked a magántanárt is. De ha év végén buktatnak, az a szüleidnek sem igazán jó, mert csak szégyent hozol rájuk,

még akkor is, ha csak később tudják meg.

2013. aug. 19. 15:43
 37/106 A kérdező kommentje:
És ha kissebbségi lennék, akkor meg mi lenne? Semmi közöd nincsen hozzá! Amúgy nem vagyok az.. Szerintem a levéltitok és a személyi jogok megsértése eléggé komoly indok..Szóval szerintem már keresheted az ügyvéded...Habár tök fölösleges, mert majd a mienk tuti jobb lesz..
2013. aug. 19. 15:45
 38/106 A kérdező kommentje:
36-os, legközelebb az lesz! nem akarok mégegyszer ide jönni tanácsért..elvétve vannak normális válaszok, mint pl. a tied..de valamelyik...kiakasztóak :) Köszi szépen a válaszod! :)))
2013. aug. 19. 15:46
 39/106 anonim ***** válasza:
100%

Bemásolnál 1 bekezdést a személyiségi jogok védelméről szóló törvényből?

Jó keresgélést! Pici csepp agyú!

2013. aug. 19. 15:52
 40/106 A kérdező kommentje:

Tessék: "2:46. § [A magántitokhoz való jog]

(1) A magántitok védelme kiterjed különösen a levéltitok, a hivatásbeli titok és az üzleti titok oltalmára."

Google, fél perc..Te is megtudtad volna csinálni...Csak azt nem értem,ha tőlem kérsz szívességet,akkor miért csepp agyúzol le?

2013. aug. 19. 15:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!