Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?
Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.
Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.
Remélem tudtok segíteni.
Csak 2 mondatot másolnék be amit privát üzenetben kaptam:
"Elhiheted, hogy át fogok menni tanulás nélkül!!!"
"Amúgy meg nem angyon érdekel a tanulás..apa vállalkozásából bőven megtudok majd élni..."
Teljesen feleslegesen adtok neki jó tanácsot, időpocsékolás. Hiába van meg a jó szándék, vannak olyan emberek akiken nem lehet sajnos segíteni.
Legközelebb szólj azért a szüleidnek, ha valamelyik tantárggyal nehézségeid vannak.
Ha jól álltok, akkor simán ki tudják fizetni neked a magántanárt is. De ha év végén buktatnak, az a szüleidnek sem igazán jó, mert csak szégyent hozol rájuk,
még akkor is, ha csak később tudják meg.
Bemásolnál 1 bekezdést a személyiségi jogok védelméről szóló törvényből?
Jó keresgélést! Pici csepp agyú!
Tessék: "2:46. § [A magántitokhoz való jog]
(1) A magántitok védelme kiterjed különösen a levéltitok, a hivatásbeli titok és az üzleti titok oltalmára."
Google, fél perc..Te is megtudtad volna csinálni...Csak azt nem értem,ha tőlem kérsz szívességet,akkor miért csepp agyúzol le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!