Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyáéknak,...

Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?

Figyelt kérdés

Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.

Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.

Remélem tudtok segíteni.

2013. aug. 19. 13:40
 51/106 anonim ***** válasza:
13%

Szóval kezdd el az ismétlést/ készülést.

Ne itt lógj, a GyakoriKérdéseken.

Nagyon segíteni itt úgysem tudnak neked.

A szüleiddel kéne megbeszélned ezeket a dolgokat, de valahogy félsz tőlük. Pedig ha egyedül nem megy, akkor

kéne valami bizalmi személy, akihez tudsz fordulni.

Ha szeretnek a szüleid,akkor kell tudnod őszintének lenni hozzájuk. Lehet amiatt nem tudsz most sem rendesen tanulni, mert benned van a feszültség, hogy nem merted/ mered nekik elmondani a bizonyítványt. Azért sok sikert kívánok a vizsgáidhoz. Hátha sikerül. Remélem nem egy napon lesz mind, mert az talán kicsit sok lenne

2013. aug. 19. 16:09
 52/106 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 46%-os válaszoló és a kérdező egy azon személy lehet.... :D

Magának válaszol és trollkodik.

2013. aug. 19. 16:11
 53/106 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sizorén...
2013. aug. 19. 16:28
 54/106 anonim ***** válasza:
57%
Mi nem vagy?
2013. aug. 19. 16:32
 55/106 A kérdező kommentje:
skizofrén, elírtam..tévedni emberi dolog
2013. aug. 19. 16:33
 56/106 anonim ***** válasza:
100%

#1 válaszoló vagyok.

"1. válaszoló: Lehet, hogy én 12 éves fejjel több dolgot tettem le az asztalra mint te, szóval neked csönd a neved!" - Mondj egy dolgot amit Te letettél az asztalra és én nem. Csak egyetlen egyet. Persze azon kívül, hogy X db tantárgyból buktál, meg hogy apád vállalkozáson akarsz élősködni (mert azt még mindig nem Te tetted le az asztalra). Nincs adás a Minimaxon, hogy ennyire osztod az észt?

2013. aug. 19. 17:11
 57/106 anonim ***** válasza:
100%
*vállalkozásán
2013. aug. 19. 17:12
 58/106 anonim ***** válasza:
100%
A jogaidat nagyon tudod, a kötelességeidet kevésbé. Azt is látom, hogy tudod azt fújni, mint a nagyok, hogy "bölcsész vagy, hogy ennyire ráérsz?". Szólj már, mikor kell nevetnem. Te egyetemet maximum térképen fogsz látni, ilyen attitűddel.
2013. aug. 19. 17:19
 59/106 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez gyönyörű :'D
2013. aug. 19. 17:32
 60/106 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarok érettségit, átveszem majd apa vállalkozását."

Hát ez hatalmas. :D :D

Szegény édesapád vállalkozása se fog sokáig működni, ha te veszed át. :D

2013. aug. 19. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!