Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?
Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.
Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.
Remélem tudtok segíteni.
Szóval kezdd el az ismétlést/ készülést.
Ne itt lógj, a GyakoriKérdéseken.
Nagyon segíteni itt úgysem tudnak neked.
A szüleiddel kéne megbeszélned ezeket a dolgokat, de valahogy félsz tőlük. Pedig ha egyedül nem megy, akkor
kéne valami bizalmi személy, akihez tudsz fordulni.
Ha szeretnek a szüleid,akkor kell tudnod őszintének lenni hozzájuk. Lehet amiatt nem tudsz most sem rendesen tanulni, mert benned van a feszültség, hogy nem merted/ mered nekik elmondani a bizonyítványt. Azért sok sikert kívánok a vizsgáidhoz. Hátha sikerül. Remélem nem egy napon lesz mind, mert az talán kicsit sok lenne
Szerintem a 46%-os válaszoló és a kérdező egy azon személy lehet.... :D
Magának válaszol és trollkodik.
#1 válaszoló vagyok.
"1. válaszoló: Lehet, hogy én 12 éves fejjel több dolgot tettem le az asztalra mint te, szóval neked csönd a neved!" - Mondj egy dolgot amit Te letettél az asztalra és én nem. Csak egyetlen egyet. Persze azon kívül, hogy X db tantárgyból buktál, meg hogy apád vállalkozáson akarsz élősködni (mert azt még mindig nem Te tetted le az asztalra). Nincs adás a Minimaxon, hogy ennyire osztod az észt?
"Nem akarok érettségit, átveszem majd apa vállalkozását."
Hát ez hatalmas. :D :D
Szegény édesapád vállalkozása se fog sokáig működni, ha te veszed át. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!