Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyáéknak,...

Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?

Figyelt kérdés

Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.

Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.

Remélem tudtok segíteni.

2013. aug. 19. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 anonim ***** válasza:
55%

Milyen tárgyakból buktál?

Matek? Valami reál tárgy lehet csak, ha ennyire

viszolyogsz tőle. Nme tudsz valakivel tanulni? (Idősebb)tesód/ unokatesód nincs?

2013. aug. 19. 14:58
 22/106 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy bukás esetén levelet is fognak kapni a szüleid, úgyhogy ezt bebuktad.

És szerinted ha valamelyik szülő bemegy szülői értekezletre, és senki nem lesz ismerős, nem lesz egy icipicit gyanús a dolog? De ne is menjünk ilyen messze, az sem lesz gyanús nekik, ha nem kell könyveket venniük? Ezt nem gondoltad át igazán.

2013. aug. 19. 15:04
 23/106 A kérdező kommentje:

19-es:

"Maradjunk annyiban, hogy te 1 kis porba fingó vagy, örülj ha szüleid lenyelik az egész éves hazugságaidat.."

Honnan tudod, hogy porba fingó vagyok..Gyúrni járok, szóval nem vagyok egy kis p@cs..Sohase jönnek rá, ha hazudok, szóval az "egész éves hazugságaid"-os mondatodat is buktad...

2.:

"uci vállalkozását meg nehogy már te örököld bukott szamár létedre"

Azt hogy mit öröklök, majd tudja ő, neked nincsen hozzá semmi közöd

3:"szülők intézetbe adnak" csak jobban szeretnek..ha meg beadnak,akkor elszökök..

4.:"én már elértem ezt azt" Na, mit? Van egy autód? JAjj de nagy szám. Apának 3 van! És elhiheted, hogy nem a legolcsóbb...Tesóm az elöző szülcsijére házat kapott, én az új IPadet..szóval tudd, hogy kinek írsz..

5.: azt eszel amit a szádba adnak -Miért te nem azt eszed, amit eléd raknak? Kíváncsi lennék, hogy, hogyan főzöl..

6:" éhen vesznél" Tudok szendvicset csinálni...

Az oltogatás helyett inkább segíthetnél...

2013. aug. 19. 15:04
 24/106 A kérdező kommentje:

Amiből buktam: matek, magyar nyelv és irodalom, tesi, angol

A levelet elégettem, szal azt se látták...Majd azt mondom nekik, hogy a könyveket kifizetem a zsebpénzemből..Elhiheted, hogy kitudom bőven..

2013. aug. 19. 15:06
 25/106 anonim ***** válasza:
55%

Évközben tanultál?

Félévkor hányasod volt?

Valamit mindenképp tanulj, mert a pótvizsga az utolsó lehetőség. Próbáld megérteni a tananyagot. Nem olyan nehéz, de kis szorgalom nélkül nem megy az sem.

2013. aug. 19. 15:11
 26/106 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora arcod van, te kis sz.arházi. Szerintem itt mindannyian idősebbek vagyunk, mint te, úgyhogy te tudd, hogy kivel beszélsz.

Elvitte a gyúrás az agyadat, ahogy látom. Etalon egy gáz? :DDD Jót nevettem. Amúgy meg egyetemista vagyok és én mindenért magamnak dolgoztam meg. Remélem, hogy apád is normálisan gondolkodik és ha egyszer a balhéd kiderül, akkor megvon tőled minden apanázst.

2013. aug. 19. 15:13
 27/106 A kérdező kommentje:
25-ös: Végre egy válaszoló, aki normális hangnembe ír...tesi:2 matek:2 angol:3 de angolból 1. félévben nem volt sok jegyünk irodalomra nememlékszem
2013. aug. 19. 15:19
 28/106 anonim ***** válasza:
55%

Pedig csak te tudsz magadon segíteni.

Ha megvannak a tételek (ahogy írod), akkor legalább kezdd el azonnyomban tanulni őket!

Hogy meg is maradjon valami, ha mész a pótra.

Szerintem meg még egy pótvizsga is ezerszer jobb, mint osztályt ismételni! Valószínűleg azért buktattak meg pl. tornából is,mert lusta voltál. Pedig a torna sem nehéz!

Csak kicsit igyekeznni kell. Sokszor már ha látja a tanár, hogy igyekvő vagy, ad egy hármast. De ha azt látja csak, hogy direkt mindig mást akarsz csinálni, persze hogy rossz jegyet ad.

2013. aug. 19. 15:21
 29/106 A kérdező kommentje:
26-os: Tudod kit sz@rházizzá le? Hát biztos, hogy ne engem...Válaszod stílusából szerintem a zsebpénzem annyi mint a te fizetésed lesz...mi vagy te bölcsész, hogy ennyire ráérsz?
2013. aug. 19. 15:21
 30/106 anonim ***** válasza:
55%

Meg yez neked.

Ha félévkor angolból hármas (közepes) voltál, akkor most is meg tudod simán egy hármasra csinálni. Csak az új tananyagot (nyelvtant) vedd át hozzá meg ezért példákat gyakorolj. Egyik tantárgy sem olyen nehéz.

Én csak a matekban látom a nehézséget, mert azért azt kell gyakorolni. És abból már félévkor is épphogy kettest kaptál. De azért nem lehetetlen. Hidd el, akarni kell. Ha nem akarod, hogy hármas/ kettes legyen és nem teszel semmit érte (pedig van tankönyv), akkor ki fog helyetted elmenni vizsgázni- hát senki. Legalább próbáld meg. Holnap ünnep van, simán vanrá még idő. Utána már egyre vacakabb lesz, ahogy közeledik a vizsga időpontja.

Még az is jó lenne, ha mondjuk tornából meg angolból (meg estleg magyarból) átmennél, csak matekból nem.

De tőled függ, mennyire bírod magad "összeszedni".

2013. aug. 19. 15:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!