Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?
Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.
Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.
Remélem tudtok segíteni.
Ahol gondolom, hogy az etalon nem a becsületesség meg a tisztesség.
Írtunk normális megoldást: kelj fel, menj oda a szüleidhez és mondd meg nekik, hogy mi az ábra! Ennyi.
De melyik részét nem értitek ,hogy nem akarom elmondani nekik?
Tudod te egyáltalán mit jelent az etalon? Az egy gáz! Tudd már, hogy mit beszélsz...
A bizonyítvány nálad van?
Mutasd meg a szüleidnek.
Vagy menj el a pótvizsgára.
De ha nem sikerülne valamelyik pótvizsga?
Akkor mit csinálsz? Megint nem mondod el/ hazudsz a szüleidnek?-
Igen, eldugtam valahova a szekrény hátuljába.
Hát igazából én arra gondoltam, hogy ha az egyetemen lehet párhuzamosan több szakot végezni, akkor miért ne csinálhatnák egyszerre én is két osztályt..Csak azt nem tudom, hogy, hogyan kellene ezt elmondani az igazgatónak..
Az etalon hogy lenne már egy gáz!
Csak nem kémiából buktattak meg?
Az etalon "hiteles mérték", mérce.
A gázokhoz nincs köze. Meg kezdj el tanulni,különben nem fog menni a pótvizsga sem és második pótvizsga lehetőséget nem fognak adni.
Nem semmi milyen arcod van 12 éves létedre. Ellentmondások ellentmondás hátán, de te igaz ember vagy, becsületes stb...
Hagyjuk már. Maradjunk annyiban, hogy te 1 kis porba fingó vagy, örülj ha szüleid lenyelik az egész éves hazugságaidat...apuci vállalkozását meg nehogy már te örököld bukott szamár létedre. Gondolkozz már...
Hogy mit csinálj?
Szépen leülsz tanulni, megpróbálkozol átmenni. Valószínűleg osztályismétlés lesz, de ha tudsz néhány mondatot köhögni, előfordulhat, hogy jó indulatúak lesznek és átrugdosnak a tanárok. Mondanám, hogy ha megbuksz, ha nem akkor majd kezdj el jövőre tanulni, stb stb...minek?
Nagy pálfordulásnak kéne ahhoz történnie. Kutyából nem lesz szalonna. Majd ha ér esetleg egy jó nagy negatív impulzus (pl. szülők intézetbe adnak, mert hülye gyerek vagy) talán akkor változik a világképed...
Ja és még annyit hozzáfűznék, hogy ha nekem van arcom az rendben van, mert én már elértem ezt azt, de te 12 évesen életképtelen vagy, azt eszel amit a szádba adnak, ha szülők nem lennének jóindulatúak éhen vesznél. Gondolkozz ember....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!