Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyáéknak,...

Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?

Figyelt kérdés

Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.

Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.

Remélem tudtok segíteni.

2013. aug. 19. 13:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 A kérdező kommentje:
Te se mondtad el, hogy milyen diplomad van, en se mondom el milyen háztartási eszköz. Egyébkent itt bárki bármit mondhar. Szóval én ezt az infót megtartom magamnak. :))
2021. febr. 15. 23:17
 102/106 anonim ***** válasza:
Talán nem is annyira befutott, az a bizonyos háztartási eszköz?? :-D
2021. febr. 16. 18:49
 103/106 anonim ***** válasza:
XDD Aki írta hogy tényleg sokra vitte a kérdező az hülyéskedik vagy a kérdező az másik fiókról XD
2021. febr. 17. 14:36
 104/106 anonim ***** válasza:

MEGHALOOK.XDDDDD

Nagy arc voltál kicsiként (bár ezt azért ne vedd bóknak), de mostanra fel kellett volna már nőnöd... Kár hogy az írásodból nem ezt vettem ki.

Nem tudom hogy találtam rá erre a kérdésre, de én köszönöm hogy kiírtad, kedves Kérdező. Neked köszönhetően jókat nevettem az éjszaka folyamán. xd

2021. márc. 3. 02:02
 105/106 anonim válasza:
Megy még a vállalkozásod kedves kérdező?
2023. dec. 12. 16:04
 106/106 A kérdező kommentje:

Helló!

Igen, most fog kezdődni az éves zárás. Ha majd a könyvelő véglegesíti a beszámolót, megnézzük mennyi lett végül az annyi. Értékcsökkenés, elhatárolások, minden egyéb kell még.

2023. dec. 31. 01:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!