Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?
Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.
Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.
Remélem tudtok segíteni.
Mikor lesz a vizsga? (A héten?)
El vagy keseredve, de hidd el, csak az segít már, ha készülsz. Még "örülhetsz" is, ha megvannak a tételek, mert nem most kéne nekiállni, ezeket kidolgozni.
A helyesírásod jónak tűnik, mert nem vétettél hibát.
Gondolom csak meg tudod tanulni az irodalmat (vagy a nyelvtant). Meg a tesi, angol is nagy valószínűséggel menni fog, ha igyekszel/ készülsz. Próbálj meg talán picit "visszafogottabban" viselkedni. Hátha azt a tanárok is majd "díjazzák".
Én is ezt kívánom! Reméljük egyszer elvégzed a 6. osztályt.
Nehogy már 8 osztály nélkül vedd át apuci vállalkozását. :(
(1) A magántitok védelme kiterjed különösen a levéltitok, a hivatásbeli titok és az üzleti titok oltalmára."
Ezt másoltad be nekem. Esetleg neked kellett volna figyelni, magyar órán és megtanulni a szövegértést. :(
Ilyen nehéz értelmezni 1 mondatot? Ja igen, 1 bukott szamárnak igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!