Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyáéknak,...

Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?

Figyelt kérdés

Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.

Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.

Remélem tudtok segíteni.

2013. aug. 19. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 anonim ***** válasza:
100%
Kicsikém... Én végzett jogászként mondom neked hogy a bíró szemberöhög. Egy nyilvános oldalon küldött üzenet nem meríti ki a levéltitok fogalmát. Nézz utána, ha már tanulni lusta vagy. Jó évismétlést.
2013. aug. 19. 15:57
 42/106 A kérdező kommentje:
Kedves végzett jogász...Messziről jött ember azt mond, amit akar...
2013. aug. 19. 15:59
 43/106 anonim ***** válasza:
13%

Mikor lesz a vizsga? (A héten?)

El vagy keseredve, de hidd el, csak az segít már, ha készülsz. Még "örülhetsz" is, ha megvannak a tételek, mert nem most kéne nekiállni, ezeket kidolgozni.

A helyesírásod jónak tűnik, mert nem vétettél hibát.

Gondolom csak meg tudod tanulni az irodalmat (vagy a nyelvtant). Meg a tesi, angol is nagy valószínűséggel menni fog, ha igyekszel/ készülsz. Próbálj meg talán picit "visszafogottabban" viselkedni. Hátha azt a tanárok is majd "díjazzák".

2013. aug. 19. 16:00
 44/106 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt kívánom! Reméljük egyszer elvégzed a 6. osztályt.

Nehogy már 8 osztály nélkül vedd át apuci vállalkozását. :(

2013. aug. 19. 16:00
 45/106 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az oldal nyílvános, de a levél az privát..és ha azt közzéteszi, akkor azzal kimeríti a levéltitok megsértésének fogalmát...Figyelni kellett volna jogórán, az egyetemen...
2013. aug. 19. 16:01
 46/106 A kérdező kommentje:
Szeretném most ennek a válasznak a keretein belül kifejezni köszönetemet, azon emberek felé, akik képesek voltak normális választ adni..Igen, a jövőhéten lesz..Már neki is álltam, tökre jól megy, lehet, hogy még a héten végzek vele!
2013. aug. 19. 16:02
 47/106 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha 6 osztállyal venném át a vállalkozást, ha van üzleti érzékem...A velemszületett dolgokhoz nem kell érettségi, se 8 általános..
2013. aug. 19. 16:03
 48/106 anonim ***** válasza:
100%

(1) A magántitok védelme kiterjed különösen a levéltitok, a hivatásbeli titok és az üzleti titok oltalmára."

Ezt másoltad be nekem. Esetleg neked kellett volna figyelni, magyar órán és megtanulni a szövegértést. :(

Ilyen nehéz értelmezni 1 mondatot? Ja igen, 1 bukott szamárnak igen.

2013. aug. 19. 16:03
 49/106 anonim ***** válasza:
100%
A levéltitok sem a feladóra, sem a címzettre nem vonatkozik. Csak olyan sértheti meg, aki jogosulatlanul fér hozzá a tartalmához. Gondoltam csak megemlítem, mert inkább csak olvasóként röhögnék a további ostobaságaidon. Bár olyan 60-70% esélyt adnék arra, hogy troll kérdés, mondjuk nem értem, ki érzi magát jól körberöhögve.
2013. aug. 19. 16:06
 50/106 anonim ***** válasza:
100%
Megérte benézni ehhez a kérdéshez, a héten még nem szórakoztam ilyen jól :D
2013. aug. 19. 16:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!