Hogy mondjam meg anyáéknak, hogy megbuktam?
Pár nap és mennem kell vizsgázni, még nem tanultam semmit. Nagyon hülye voltam. Mit csináljak? Egyszerűen nem foglal le a tanulás, sokkal jobban érdekel minden más.
Több tárgyból buktam, egy csomó tételt kellene még megtanulnom, de semmi kedvem sincsen, hogy nekifogjak.
Remélem tudtok segíteni.
63
Amikor majd felcsapod az irodalom könyved,akkor nézd meg a tartalom jegyzékben,hogy van-e olyan,hogy "Irónia".
Azt olvasd át,aztán mégegyszer a 62-es választ
"Kedves utolsó! Féltékeny vagy mi? Ezért tart itt az ország, ahol...csak a féltékenység...persze, ha te kaptál volna..."
Azért tart ott az ország kedves kérdező, mert sok szülő ilyen kölyköket nevel mint te. Elkényezteti a végtelenségig a gyerekét, majd az rózsaszín ködben éli le az életét.
Tudod általános iskolában volt egy osztálytársam. Jó haverom volt, nem volt annyira vészes eset mint te. Tanult is, de nem volt kiemelkedő egyáltalán, hozott 1 átlagos színvonalat. Apja vállalkozó volt, az anyja is a vállalkozásban dolgozott, ők voltak a leggazdagabbak, fullos ház, fullos kocsik, étteremben ettek, szóval minden megvolt.
Most összefutottam vele rá 8 évre, a vállalkozásuk becsődölt, eladósodtak, kocsikat el kellett adniuk és már egyáltalán nem élnek olyan jól mint annak idején. Szegény srác alig tud elhelyezkedni, úgy kell güriznie neki minden nap esti tagozaton plusz még mellette dolgozik minimálbérért 3 műszakban, hogy minél hamarabb összeszedjen egy okj-t és tudjon magával mit kezdeni.
Én csak annyit mondok, hogy arra sosem apellálhatsz, hogy benne leszel a vállalkozásban, mert nagy lóról lehet nagyot esni. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nincsenek gubancok apukád könyvelésében, meg hogy tisztességesen befizet minden adót stb.
Sosem lehet tudni mit hoz a jövő, éppen ezért kellene tanulni, hogy a saját kezedben legyen a sorsod.
Más nagyon lentről indul és mégis eléri azt amit szeretne, valóra váltja az álmait és eléri a céljait, igaz hogy borzasztóan megszenved érte, de még így is megéri. És legalább az élet így EMBERT farag belőle. Mert aki megküzd valamiért, azt utána megbecsüli és vigyázz rá.
Úgy tűnik, csak abból lehet normális ember, akit megedz az élet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!