Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen véget ért az élet?...

30 évesen véget ért az élet? Én magam kiégtem teljesen, fásult vagyok, nem nagyon tudok semminek örülni

Figyelt kérdés
okt. 18. 06:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
Amúgy, #49, ajánlom a Mérgező Szülők c. könyvet, az pont arról szól hogy milyen felnőttkori problémákat okozhatnak különböző nem megfelelő szülői minták és gyerekkori emlékek. Tanulságos olvasmány. Talán téged is ráébreszt, hogy a vilàg (és pláne az emberi psziché) nem olyan egyszerű mint szeretnéd.
okt. 18. 15:35
 52/66 anonim ***** válasza:
0%
#50: hiába törölteted a válaszom, akkor is érdekelne, hogy mi a bajod a marihuánával?
okt. 18. 19:00
 53/66 anonim ***** válasza:
56%

A marihuána drog, függőséget okoz. Csak orvosi felügyelettel ajánlott, de az általa meghatározott mennyiség is függőséget okoz.

Erős kábítószer. Pont. Minek füvezel? Ennyire akaratgyenge vagy? Inkább fuss 10 km-t, ha frusztrált vagy.

okt. 18. 20:01
 54/66 anonim ***** válasza:

Te egy drogos, függő vagy, ennyi. Neked hiába beszél az ember.

Vagy, szimplán csak itt kamuzol, hogy hű de nagynak látszál. 🤣👎

okt. 18. 21:03
 55/66 anonim ***** válasza:

Nekem egyaltalan nem erdekem kamuzni. Minek tennem? Azt se tudja senki itt hogy ki vagyok :D mi ertelme lenne? Nagy ivben teszek a velemenyedre.

Nevezz fuggonek ha ugy gondolod... nem erdekel.. kicsit elmaradott a gondolkodasod, nem bantalak miatta ez van. Hany eves vagy 60? Az ilyen begyepesedett "emberek" miatt nem lehet normalisan elni magyarorszagon

okt. 18. 21:36
 56/66 anonim ***** válasza:
Es tenyleg azt gondolja hogy a kommentek jelentesevel eler barmit... nagy tetelben mernek fogadni hogy fidesz szavazo vagy
okt. 18. 22:02
 57/66 anonim ***** válasza:

Kedves marihuána függő!

34 éves nő vagyok, és utálom a politikát a droggal és minden egyéb függőségi szerrel együtt.

Ha nem zavar téged, hogy függőnek nevezték, akkor engem miért illetsz különböző jelzőkkel? Kicsit ellentmondásos van. Tehát akkor mégis zavar, hogy függőnek nevezlek. Akkor ne szívj füvet, érdemeld ki azt a jelzőt, hogy TD nem vagy függő.

Orvosi utasításra szívsz füvet? Nem, akkor innentől kezdve nyugodtan lehet téged drogosnak hívni. Na pá!

okt. 19. 05:23
 58/66 anonim ***** válasza:

Jav. függőnek nevezlek..

hogy te nem vagy...

okt. 19. 05:24
 59/66 anonim ***** válasza:
Akárhogy hívhatsz, nem érdekel mivel teljesen más világban élünk. Szerintem meg te egy nárcisztikus uralkodásmániás nő vagy aki képtelen elfogadni, hogy nem csak az az élet létezik amit magának elképzelt. Nem gond, nem bántalak érte.. csak a sors ne hozzon össze engen soha ilyen természetű emberrel mert EZ rohadt mérgező. Ha te nőként ilyesmiket írsz amit ide kiventilláltál magadból a nevetséges kötözködéseiddel akkor... fuh bele se akarok gondolni milyen lehet veled együtt élni vagy egyáltalán dolgozni. Tuti felmondanék ha a kolléganőm lennél
okt. 19. 09:08
 60/66 anonim ***** válasza:
#59vagyok - csak hogy a témához is hozzászóljak: pont az ilyen nárcisztikus személyiségzavaros lények miatt égnek ki már 30 évesen az emberek. Undorító amit művelsz kedves 34 éves hölgy
okt. 19. 09:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!