Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha teljesen...

Mit csináljak, ha teljesen elbódított a közösségi média?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenki a legjobb énjét mutatja Instagramon és mindent úgy állít be, hogy az élet mindig szép, a Nap mindig süt és mindig jó a kedve, jól néz ki, hibátlan a bőre..stb., de van bennem egy rossz érzés ezzel kapcsolatban és hajlamos vagyok azt gondolni, hogy másnak egyszerűbb az élete, mint az enyém, nem kell olyan nehézségekkel szembenéznie, mint mondjuk nekem, csak azért mert mondjuk amerikai és Kaliforniában él vagy mert így meg úgy néz ki a képein. Tudom, hogy nem az igazság az, ami megjelenik egy-egy profilon, de ezt sajnos hajlamos vagyok valóságként kezelni. Hogy tisztázzam ezt magamban?

2022. jan. 1. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Első lépésként fogyassz kevesebb szociális médiát, legyél többet emberekkel. Utána helyrejön ez
2022. jan. 1. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tarts egy média mentes napot. A telefon csak abból a célból legyen nálad ha hívna valaki. Holnap vasárnap, sétálj egyet. Annyira, de annyira kamu az egész social medai hogy el sem tudom mondani. Az ismerőseim között is tapasztalom. Instán megy a romantika meg az így szeretlek, úgy szeretlek a valóságban meg képesek lennének megfolytani egymást egy kanál vízben. Én nem irígykedek senkire, mert ez úgy sem a valóság amit ők kiposztolnak. Én nem is posztolok ki semmit. Én is elmegyek a párommal ide oda, készítek egy két képet emlékbe magunknak, de nem rakom ki sehova. Tudom hogy boldog vagyok, nem kell ezt bizonygatnom random embereknek :)
2022. jan. 1. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Pedig ez az igazság amit írsz. Aki nyugatra születik az könnyített fokozaton tolja az életet. Ha csak nyugateurópát nézed, akkor is háromszorannyi vagyonból, fizetésből kell kirakniuk a dolgokat. Felfoghatatlan különbség. Érted már 50% plusz is nagyon durva különbség, de ilyen 300%ok meg... Szóval nem ugyanazt a játékot játszuk.
2022. jan. 1. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
Ha nem tetszik az, amit látsz, akkor nem kell nézni. ;)
2022. jan. 1. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Torold az instat azt kesz... fszsag az egesz. Dumalj viberen v messengeren
2022. jan. 2. 01:20
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Krva egyszerű: ne használd. Menjél beszélgetni hús-vér emberekkel, mert az emberek nagy része a valóságban mást se csinál csak panaszkodik. Az majd helyre teszi egy kicsit a világnézetedet.
2022. jan. 2. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!