Behódolt a Lidl a nyugdíjasoknak: leszerelik az önkiszolgáló kasszákat az egyik üzletükben - Magyarországon miért ennyire buták az idősek?
Elképesztő, hogy mennyire buta nyugdíjasok vannak ebben az országban, bár sajnos úgy tapasztaltam, 30 felett is kihívást jelent egy olyan primitív eszköz használata, mint az önkiszolgáló kassza. Míg sok nyugati országban az idősebb generáció gond nélkül okostelefonozik, nálunk már ott megáll a tudomány, ha egy emailt el kell küldeniük.
Kíváncsiságból, szerintetek itthon miért ennyire visszamaradott idősek vannak?
84es!
A bolt egy vállalkozás. Ő dönti el, hogy mit rak bele. Ha zavar az önkiszolgáló kassza, nyiss boltot és legyenek pénztárosok. Ez olyan, mintha beledumálnál abba, hogy milyen tv-t meg vázát vehet a szomszédod. Az az ő tulajdona. A bolt meg szolgáltatást nyújt, nem közszolgáltatást. LEhet hisztizni, a lényeg, hogy haladni kellene a korral. A SPAR dolgozók pedig kritikán aluliak, ezt aláírom. Ennél búvalb.s.z.ottabb bandát nem hordott még hátán a Föld.
85.Dönthet,csak a vásárlók meg úgy döntenek hogy nem kérnek belőle akkor majd ne siránkozzon a tulaj ha csődbe megy. A bolt nem szolgáltatás hanem értékesítés. Budapesten pont kit érdekel ha egy bolt bezár van 10000 másik.
Ha egy bolt-cég tulajdonosai ennyire ostobák hogy nem képesek meg érteni hogy zsák utca ez az önkiszolgáló kassza akkor meg érdemlik hogy csődbe menjenek.
Én utálom az önkiszolgáló kasszákat, pedig se nyugger, se debil nem vagyok!
Múltkor nem volt más, oda kellett menni.
Nem vette a kedvezményeket, én meg nem akartam többet fizetni, így végül hívni kellett egy eladót, arra várni, az törölt mindent, aztán kezdhettük elölről az egészet. Tripla annyi időbe került. Azóta inkább várok a kasszásra, de még így is gyorsabb és kevésbé macerás.
Nem elég, hogy ott hagyok egy rakat pénzt a boltban, de még én dolgozzak nekik ingyen, meg húzogassam, pakolgassam az árucikkeket, meg közben figyeljem a monitort, meg rongáljam a szemem, hát egy nagy xart!
Használják csak az idomítható idióták az önkiszolgáló pénztárakat!
Normális ember nem is támogatja az elembertelenedést, csak az antiszocok!
#89 "Normális ember nem is támogatja az elembertelenedést, csak az antiszocok!"
Ne is használd tovább ezeket a digitális eszközöket, inkább menj ki kertészkedni vagy valami klubba, mindegyikőnk jobban járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!