Behódolt a Lidl a nyugdíjasoknak: leszerelik az önkiszolgáló kasszákat az egyik üzletükben - Magyarországon miért ennyire buták az idősek?
Elképesztő, hogy mennyire buta nyugdíjasok vannak ebben az országban, bár sajnos úgy tapasztaltam, 30 felett is kihívást jelent egy olyan primitív eszköz használata, mint az önkiszolgáló kassza. Míg sok nyugati országban az idősebb generáció gond nélkül okostelefonozik, nálunk már ott megáll a tudomány, ha egy emailt el kell küldeniük.
Kíváncsiságból, szerintetek itthon miért ennyire visszamaradott idősek vannak?
Megénekelte már Paksi Endre is:
"Saját bőrödön tanultad,
A bunkók szemében te bunkó vagy!"
Ennyit rólad, Hazaffy.
Én nem vagyok idős mégse vagyok hajlandó önkiszolgáló kasszát használni.Azért vannak pénztárosok hogy dolgozzanak.Ha az üzlet meg sajnálja a pénzt a munka erőre ezért használ ilyen kasszákat az a tulaj döntése én meg dönthetek úgy hogy kisétálok és nem vásárolok ott.
Ez nem fejlődés hanem felesleges sza r rágás.Így is minden nap felemelik mindennek az árát és még én kasszázzak nekik.Sőt lassabb .
56: egyetértek!
és tényleg lassabb!
Múltkor én szokás szerint hagyományos kasszánál akartam fizetni, de áttessékeltek az önkiszolgálóhoz, mivel azt a kutya se akarta használni és aki bankkártyával fizet, az menjen már oda. Hát a kupont nem olvasta be, szólni kellett a pénztárosnak, hogy küldjön már valakit, arra várni, aztán megjött, valamit csinált, de mire végeztünk, amott már rég megoldódott volna, így az időmet is elrabolták, meg egy másik dolgozóéit is tök feleslegesen. Nem véletlen, hogy dühösek az emberek és inkább a hagyományos kasszánál várnak pár perccel többet, semmint az önkiszolgálóval kínlódnak pláne egy nagybevásárlásnál, ahol nem csak egy terméket húz le az ember. A kasszás meg pikk-pakk áthúzogatja és közben tudok elpakolni.
WÁÁ! Legközelebb azt mondtam, hogy kp-val fizetek, aztán a kasszánál meggondoltam magam. Pikk-pakk megvoltunk a kedvenc kasszás kisasszonnyal. :D
Most nem azé, de a bolt így is kirabolja a vevőt, nem kéne még dolgoztatni is azé, hogy fizethessen, mert ez a pofátlanság netovábbja!
Legközelebb mi lesz az újítás? Majd a vevő rakodjon le a kamionról is, mielőtt kasszázni kezd, mert előre megyünk s nem hátra?! :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!