Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Behódolt a Lidl a nyugdíjasokn...

Behódolt a Lidl a nyugdíjasoknak: leszerelik az önkiszolgáló kasszákat az egyik üzletükben - Magyarországon miért ennyire buták az idősek?

Figyelt kérdés

Elképesztő, hogy mennyire buta nyugdíjasok vannak ebben az országban, bár sajnos úgy tapasztaltam, 30 felett is kihívást jelent egy olyan primitív eszköz használata, mint az önkiszolgáló kassza. Míg sok nyugati országban az idősebb generáció gond nélkül okostelefonozik, nálunk már ott megáll a tudomány, ha egy emailt el kell küldeniük.

Kíváncsiságból, szerintetek itthon miért ennyire visszamaradott idősek vannak?

2022. dec. 17. 16:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/114 anonim ***** válasza:
61%
Ezzel úgy vagyok, ha a boltig el tud jutni, le bírja venni a polcról, ami neki kell, akkor az önkiszolgáló kasszánál is boldogulhat akár öreg, akár vak. Nem vinnyogni kell, hanem alkalmazkodni. A ti szátok sír a legjobban, ha drágul valami, mert hát a pénztáros bérét is ki kell valahogy gazdálkodni. A gép meg nem kér enni.
2023. júl. 16. 00:11
 92/114 anonim ***** válasza:
Utolsó! 1e1 ez nem így van. El tud menni, le tudja venni a polcról, mert ahhoz nem kell annyi látás,, mint a géphez. Aliglátóknak vagyok 8-10% latassal. Tehát, tudok bot, kutya nélkül járni, meg tudom különböztetni a kiflit a zsömletöl ... De az automata írását már nem látom, bárhogy szeretném.
2023. júl. 16. 10:44
 93/114 anonim ***** válasza:
18%

"Nem vinnyogni kell, hanem alkalmazkodni."

Akkor a boltos se vinnyogjon, amikor az emberek nem mennek az önkiszolgáló kasszákhoz és inkább a pénztárosnál állnak sorba.

Nálunk van egy bolt, ahol lasszóval fogják az embereket és odaállítottak valakit az önkihez, hogy hívogassa már oda az embereket, de azok az istenért se akarnak odamenni, nagyon gáz ez az erőltetés meg erőszakoskodás! :XD

Ezek nem képesek felfogni, hogy a többségnek teljesen megfelel a hagyományos kassza, sőt, hazánk nyuggerek országa, így hozzájuk kellene alkalmazkodnia a kereskedőnek!! A fiatalok többsége úgyis elhúz vagy már elhúzott külföldre, majd ott pötyögjön a nyugatiaknak, ha akar!

2023. júl. 16. 18:07
 94/114 anonim ***** válasza:
93! Milyen „nyuggerek országáról“ beszélsz? Hol van itt kedvezve nekik? És a többi rendben, csak a baj az, hogy sok helyen nem lehet választani sem.
2023. júl. 16. 19:53
 95/114 anonim ***** válasza:
Már magában a címben is hazugság van. Volt 10 önkiszolgáló kassza és 1 hagyományos, a vásárlóknak nem tetszett, ezért most lett 9 önkiszolgáló és 3 hagyományos. Persze amíg az újságolvasók utálni akarják a nyugdíjasokat, addig a média ezt fogja kiszolgálni.
2023. júl. 19. 09:45
 96/114 everlight ***** válasza:
26%
94.Hol van kedvezve nekik? Ingyen tömeg közlekedés. 13.havi nyugdíj.Nyugdíjemelés.Kedvezményes vonatjegy.
2023. júl. 20. 10:28
 97/114 anonim ***** válasza:
96! Akkor, ha irigyled próbáld ki, élj meg belőle te! 28500-100.000,160.000 Ft... és amit a gyerekesek kapnak? Ingyen minden, ilyen-olyan kedvezmény, adó kedvezmény, ingyen tankönyv, iskoláztatás, lakás, étkezés, stb. Ezeket hol kapja a nyugdíjas? Az utazás se nagy segítség egyrészt, mert más nem nagyon mennék. Ott a rengeteg gyógyszer, számla... És ő már nem kap annyit mint egy fiatal nincs annyi ereje már. Ledolgozta amit kell, mégis... De hagyjuk, mert aki nincs benne úgyse érti. Én nem vagyok nyugdijas...
2023. júl. 20. 14:25
 98/114 anonim ***** válasza:
36%
97es! Akkor te se érted, amit írsz, mivel te se vagy benne :D
2023. júl. 20. 18:50
 99/114 anonim ***** válasza:
Á, dehogy vagyok benne, mit érthetnék én. Csak a nagyszüleim, szüleim, és a magam 50.000-es rokkantsági járadékával (nyugdíj szerű ellátás, ami csak az utóbbi években emelkedik a nyugdíjakkal) mit is érthetnék. Ugyan. De azt hiszem jól eltértünk az eredeti témától... Legyen mindkét pénztár! Szép napot kívánok. :)
2023. júl. 20. 22:32
 100/114 anonim ***** válasza:

"Legyen mindkét pénztár!"

Egyetértek!

Hagyják meg a vevőnek a szabad választás lehetőségét!!

2023. júl. 21. 10:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!