Ha egy boltban van önkiszolgáló kassza is, akkor te azt választod, vagy inkább a hagyományos kasszához állsz be fizetni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 10:58
1/29 anonim válasza:
Ha az önkiszolgáló résznél, van készpénzes fizetési lehetőség, akkor oda.
2/29 anonim válasza:
Önkiszolgálót jobban szeretem, de ha ott túl sokan vannak, akkor hagyományos kassza, mert az emberek rohadt lassúak :D
3/29 anonim válasza:
Ahol kevesebben vannak oda állok
4/29 anonim válasza:
Hagyományos kasszát választom. Noha kártyával fizetek mindig, az önkiszolgáló kasszát nem tudom kezelni. Egyszer pofátlan módon csak önkiszolgáló kassza működött a Tescoban, inkább nem vettem semmit. 20.00 után volt.
5/29 A kérdező kommentje:
Itt nálunk a Sparban nem régóta működik önkiszolgáló is, de az a tapasztalat, hogy az emberek inkább beállnak a hosszabb sorba a hagyományos pénztárhoz.
2021. aug. 29. 11:05
6/29 anonim válasza:
Attól függ mit és mennyi cuccot veszek.
7/29 anonim válasza:
Attól függ. Svájcban élek, itt sok boltban nem figyelik az önkiszolgáló kasszákat állandó jelleggel, mert fő a bizalom. De pont ezért, ha pl. alkoholt vagy ilyesmi dolgot veszek, akkor inkább nem oda állok, mert egy fél óra, mire valami eladó előkerül, és láttamozza, hogy már bőven nagykorú vagyok. Ugyanez a pékáruknál, a kenyér általában vonalkódos zacskóban van, de pl. egy zsömlénél már nem mindig tudom eldönteni, hogy ez most melyik fajta, szóval akkor is inkább beállok a másik sorba, ne kelljen még extra odahívnom valakit segíteni.
8/29 anonim válasza:
Én mindig az önkiszolgáló automatát választom, ha van olyan, mert így nem kell szóba állnom a pénztárossal. Nem szeretek emberekkel érintkezni.
10/29 anonim válasza:
Itt Amsterdamban a lakáshoz közeli boltban csak önkiszolgáló működik. Csak 3 hónapja élek itt, de még nem nagyon találkoztam kaszás megoldással. Itthon meg néha ide, néha oda állok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!