Halt-e meg rokonotok, barátotok, ismerősötök öngyilkosság következtében? Ha igen, hogyan birkóztatok meg a veszteséggel?
1 héttel ezelőtt a volt osztályfőnököm önkezével vetett véget életének. Mélyen megrázott a halála, ugyanis közel álltunk egymáshoz. A 40-es éveiben járt. Úgy érzem, azóta sem ocsúdtam fel a sokkból. Mindenkit váratlanul ért a halálhíre, ugyanis nem láttunk öngyilkosságra utaló jelet. 2015-ben végeztem a középiskolában, de azóta is tartottuk a kapcsolatot.
Úgy érzem, soha nem fogom tudni feldolgozni, maximum beletörődni, illetve azt, hogy soha többé nem lehetek maradéktalanul boldog, mert ez a veszteség árnyékot fog vetni a hátralévő életemre. Ő az első, aki végzett magával az ismeretségi körömben, mindenki, akit már elvesztettem, természetes halállal halt meg.
Köszönöm szépen, hogy írtál!
Őszintén sajnálom, részvétem! :'( Ez szörnyű.. A volt osztályfőnököm is sokat fogyott, illetve megőszült..
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Elhiszem, egy ilyen hír a legtöbb embert megrázza. :(
A nagyapám lett öngyilkos.
Eleinte haragudtam rá, de ez csak az első sokk volt. Igazából ő már elég beteg volt, nagyon hamar épült lefelé. Csak elébe ment az elkerülhetetlennek. Ma már bátornak tartom érte.
Nyilván ha egy fiatal, testileg egészséges ember teszi ezt, azt nehezebb megemészteni.
Őszintén sajnálom, 8-as válaszoló. :( Köszönöm a választ!
9-es, köszönöm, hogy te is írtál!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!