Halt-e meg rokonotok, barátotok, ismerősötök öngyilkosság következtében? Ha igen, hogyan birkóztatok meg a veszteséggel?
1 héttel ezelőtt a volt osztályfőnököm önkezével vetett véget életének. Mélyen megrázott a halála, ugyanis közel álltunk egymáshoz. A 40-es éveiben járt. Úgy érzem, azóta sem ocsúdtam fel a sokkból. Mindenkit váratlanul ért a halálhíre, ugyanis nem láttunk öngyilkosságra utaló jelet. 2015-ben végeztem a középiskolában, de azóta is tartottuk a kapcsolatot.
Úgy érzem, soha nem fogom tudni feldolgozni, maximum beletörődni, illetve azt, hogy soha többé nem lehetek maradéktalanul boldog, mert ez a veszteség árnyékot fog vetni a hátralévő életemre. Ő az első, aki végzett magával az ismeretségi körömben, mindenki, akit már elvesztettem, természetes halállal halt meg.
Jesszusom, 29-es! :'( Nem gondoltam volna, hogy öngyilkosságot kíséreltél meg! :-O Remélem, azóta helyrebillent a lelked, és már nem támadnak szuicid gondolataid...
Ez nagyon durva..
30-as, őszinte részvétem, értelmetlen halál az övé is.. :'(
Apum egyik közeli barátja egy reggel állon lőtte magát a családi házában, azonnal meghalt. 41 éves volt.
A felesége egy lányukkal korábban elhagyta mert nagyon ivott és bántalmazta őket...
Környezetével viszont nagyon készséges volt, mindenkinek segitett mindenben amit tudott.
Ennek már majdnem 2 éve volt.
Igazából túltette magát ezen már mindenki, akihez közel állt, mert úgy voltak vele hogy előbb-utóbb ki fog tenni valamit magával és hiába segitették őt lelkileg ill. leszoktatni az alkoholról, nem akart megváltozni...
Ma már azt sem tudják hogy a világon létezett, nem nagyon emlegeti már senki.
Megy az élet tovább és a mai nehéz világban a gyász lassan feledésbe merül.
Nagyapám végzett magával. Rákos volt, nem akarta a családját terhelni. Csodálom a lelkierejét hogy meg tudta tenni.
Lassan egy éve a legjobb barátom végzett magával, szerelmi bánat miatt. Azóta is őrlöm magam miatta. Láttam hogy valami nincs vele rendben, de nem akart beszélni róla és segítséget sem akart kérni.
A testvérem egyik barátja akivel én is jóban voltam felakasztotta magát szerelmi bánat miatt. Valamiért nem tudta kiverni a gondolataiból a volt barátnőjét és hetek óta járta a várost bedrogozva és bepálinkázva. Senkitől nem kapott segítséget, a családja is csak tehetetlenül nézte a szenvedését.
Az utolsó estéjén berúgtunk ketten és próbáltam kirángatni őt a mély depressziójából de valami nagyon félrement és másnap tudtam meg hogy hajnalban végzett magával.
Örökké kísérteni fog a gondolat mit kellett volna, vagy mit nem kellett volna mondanom neki hogy ne így végződjön.
38-as, köszönöm, hogy megosztottad velem a történetet!
Együtt érzek, őszinte részvétem! :'(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!