Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek hogy tudnak felvenn...

Az emberek hogy tudnak felvenni 20-30 évre hiteleket?

Figyelt kérdés
Én Németországba vettem fel de csak 3 évre. De még az is sok... mármint a 3 év. És fel is akasztanám magam 20-30 éves hitel mellett.

tegnap 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
32%

Mondjuk úgy, hogy volt eszem. 17 millió forintért vettem 68 M 2 panelt 2016-ban. Ma kb 70-75 milliót ér. A hitel törlesztője akkor 78 ezer forint volt és nettó 400 ezer volt a fizetésem. Most 1 milliót keresek. Nyilván a hitel már nics. Jah és ma egy ilyen albérlet 250 ezer forint alsó hangon, ha nem 300.

Ennyit a 20 éves hitelről.

tegnap 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Felelőtlenségből vagy mert nem tud mást tenni. Én már azért is ideges vagyok ha mondjuk 20 ezerrel tartozok valakinek..de ettől független van az a helyzet amikor nincs más választás
tegnap 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy olyan kétségbeesett volt, olyan reménytelen helyzetbe keveredett, hogy csak ezt látta megoldásnak. Bár eleve, ha valaki kétségbe van esve, nem tud racionálisan gondolkodni.

Vagy felelőtlenség, nem gondolta teljesen végig, át a dolgot, nem realizálódott benne a dolgok súlya.

tegnap 23:12
 4/7 anonim válasza:
Szerintem van olyan aki ebbe nem gondol bele, és nem is érdekli, csak a célt lássa a szeme előtt.
tegnap 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Az benne a buli ha fix törlesztőrészletre kötöd.

Most kb olyan érzés, hogy 7 évvel ezelőtti árfolyamon van fixálva a lakbérem.

Amikor felvettem fizum felét vitte el, most már csak a negyedét költöm rá.

Infláció megeszi a tartozásom.

tegnap 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ötös is nagyon jókat ír. Kell egy bizonyos intelligencia ehhez.
tegnap 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy meg tudják engedni maguknak, és sok pénzre van szükségük.

Valaki meg annyira nem képes félretenni, hogy aztán három évre kell hitelt felvennie.

tegnap 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!