Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek hogy tudnak felvenn...

Az emberek hogy tudnak felvenni 20-30 évre hiteleket?

Figyelt kérdés
Én Németországba vettem fel de csak 3 évre. De még az is sok... mármint a 3 év. És fel is akasztanám magam 20-30 éves hitel mellett.

febr. 4. 23:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Alapvetően ez hozzáállás kérdése. A magyarok szeretik, ha saját ingatlanban lakhatnak, ezért vesznek fel hiteleket 20-30 évre, mert máshogy nem tudnak saját ingatlanhoz jutni, inkább fizetik a törlesztőt és sok idő után az övék lesz az ingatlan(persze ha nem történik valami ge basz, a bankot nem igazán fogja érdekelni, hogy mondjuk megszűnik a munkahelyed vagy elváltok, esetleg meghalt az egyik kenyérkereső). Van egy réteg aki bérel, na ők valószínűleg nem hitelképesek vagy egyszerűen nem tudták mamahotelben összespórolni még az önerőt se. A másik csoportba tartozok én, aki a vagyonát inkább más befektetési formákba keresi(mint pl. tőzsde/arany/kripto), valószínű nyugdíjjas koromban is bérelni fogok ingatlant, de addigra olyan vagyonom lesz az előbb említett eszközökből, hogy a nyugdíjjam kvázi uzsonna pénz lesz ahhoz képest és így is boldogan meg fogok élni.
febr. 6. 09:57
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"persze ha nem történik valami ge basz, a bankot nem igazán fogja érdekelni, hogy mondjuk megszűnik a munkahelyed vagy elváltok, esetleg meghalt az egyik kenyérkereső"

De ez a főbérlődet, a lakástulajdonost sem érdekli, sőt, ő hamarabb kipenderít, mint a bank. Mert a bankkal gond esetén lehet egyezkedni, fizetéskönnyítést kérni átmenetileg, tulképp 3 hónap, mire egyáltalán foglalkozni kezdenek azzal, hogy nem fizetsz és legeslegrosszabb esetben is vagy 1 év, mire kiraknak, ha egyáltalán nem tudsz már fizetni. A lakástulaj talán ad 1-2 honapot.

febr. 6. 10:04
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Azt kacagnám, hogy ha majd 10 év múlva megint lenne egy olyan, hogy senkinek semmi tulajdona nem lesz, egyesek majd hogy verik a fejüket a falba. Vagy ha olyan adó lesz egy lakásra, hogy jobban jár az illető, ha eladja és megy albérletbe, és kb minden az állam tulajdona lenne megint minden.😆
febr. 6. 10:18
 24/31 anonim ***** válasza:

Nem kesz itt olyan sose

Ezt a regeteg bankot el kell tartani valamibol, akkor senki se venne fel hitelt

A sok bankot kéne megszuntetni

Ekkora orszagba maximum 3 banknak kéne lennie

febr. 6. 10:20
 25/31 anonim ***** válasza:
Ez amúgy nem rossz gondolkodásmód. Teljesen érthető, hogy nem akarsz 20-30 évre eladósodni, a bankok nem jótékonysági intézmények.
febr. 6. 10:21
 26/31 anonim ***** válasza:
Itt még örülhetünk hogy épülnek új házak nem úgy mint Svájcba ahol már nincs hely mert hegyvidék az egész na ott aztan ku*va drágák a házak
febr. 6. 10:33
 27/31 anonim ***** válasza:
53%
#23, Te is fogod verni a fejed a falba ha a magas adók miatt nem lessz mit kivenned, es ne hidd hogy azt az adot nem te fizeted a bérlettel együtt.
febr. 6. 11:05
 28/31 anonim ***** válasza:
#27 én nem verem, mert nekem már alapból van ingatlanom, hitel nélkül. Ha meg adót kell fizetni, hát akkor majd adót fizetek, mert legalább tudom, hogy nincs kötelezettségem egy bank felé.
febr. 6. 11:16
 29/31 anonim ***** válasza:
Amúgy simán bármi lehet, amennyire "stabil" a politika világszerte, bármi megtörténhet, csak idő kérdése.
febr. 6. 11:19
 30/31 anonim ***** válasza:
35%
Jovore már a hazakat is eladják az araboknak annyira nincsen lóvé az országba🤣🤣🤣
febr. 6. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!