Halt-e meg rokonotok, barátotok, ismerősötök öngyilkosság következtében? Ha igen, hogyan birkóztatok meg a veszteséggel?
1 héttel ezelőtt a volt osztályfőnököm önkezével vetett véget életének. Mélyen megrázott a halála, ugyanis közel álltunk egymáshoz. A 40-es éveiben járt. Úgy érzem, azóta sem ocsúdtam fel a sokkból. Mindenkit váratlanul ért a halálhíre, ugyanis nem láttunk öngyilkosságra utaló jelet. 2015-ben végeztem a középiskolában, de azóta is tartottuk a kapcsolatot.
Úgy érzem, soha nem fogom tudni feldolgozni, maximum beletörődni, illetve azt, hogy soha többé nem lehetek maradéktalanul boldog, mert ez a veszteség árnyékot fog vetni a hátralévő életemre. Ő az első, aki végzett magával az ismeretségi körömben, mindenki, akit már elvesztettem, természetes halállal halt meg.
Meg tudom érteni, szerintem én sem fogom soha egykori tanárom halálát. :'(
Sok erőt kívánok neked, vigyázz magadra! Köszönöm, hogy írtál!
13-as válaszoló, ez nagyon durva! :( Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Meg tudom érteni, 14-es válaszoló.. :( Én örökké érezni fogom a volt osztályfőnököm hiányát..
Tesóm egyik oztalytarsa és egyben barátnője a suliból, karácsonykor lett öngyilkos 22 évvel ezelőtt. Tesóm meg előtte egy nappal volt nála és semmi gyanúsan nem észlelt.
Én is ismertem a lányt, megdöbbentem és nagyon sajnáltam. Azóta is szoktam gondolni rá, a temetőbe is viszek neki mécsest nov.elsején.
Részvétem! :(
Azt elhiszem. Sajnos sok esetben tényleg nincs semmilyen jel, ami öngyilkosságra utalna..
Ez szép gesztus részedről.
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Pénteken temették el a volt osztályfőnökömet.. :'( Mondanom sem kell, nehéz nap volt számomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!