Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Közel 30 èvesen semmit nem...

Közel 30 èvesen semmit nem èrtem el az életemben és csak sodródok valamerre?

Figyelt kérdés
Egyre jobban aggaszt ez a dolog hogy hiába dolgozok 10-12 órákat semmire nem jutok szinte az életben,nem igazán tudok felmutatni semmit. Régebbi világban az emberek könnyebben tudtak èrvènyesülni..
tegnapelőtt 14:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Mik a céljaid, amik felé úgy érzed, hogy nem tudsz haladni?
tegnapelőtt 14:58
 2/20 A kérdező kommentje:
Egy lakás önerőböl,család mint a règi időkben az embereknèl megszokott volt,és nem akkor lesz valamid ha örökölsz,vagy éppen valakinek a családja dús gazdag és benne van a jóban születèse óta.
tegnapelőtt 15:03
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
ellopták a jövődet
tegnapelőtt 15:07
 4/20 anonim ***** válasza:
74%
Miért gondolod, hogy régebben jobban érvényesültél volna?
tegnapelőtt 15:13
 5/20 Kései Sirató ***** válasza:
80%
Mivel foglalkozol? Nem kellene-e esetleg váltanod valami olyanra, amivel jobban lehet keresni?
tegnapelőtt 15:15
 6/20 anonim ***** válasza:
78%

Mivel a kölcsönhöz is kell vagy 8misi és hála bölcs vezetőnk kiváló kormányzásának már egy ócska panel valahol a város végén is kerül vagy 50misibe, sajnos nem tudom mennyire reális ez az álom...

De valakik szerint érdemes újra és újra erre szavazni.

Ha jót akarsz szerintem kezdd élni az életed, akár menj külföldre kicsit, láss világot. Vannak olcsó utak és jobb munkát kint. Itt felőrlődsz a semmiért a 12 órákban.

tegnapelőtt 15:16
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom rengetegen hogy bírnak ezzel a tudattal együtt èlni.De igazán bosszantó.Nulla jövőkèp.
tegnapelőtt 15:19
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok 32 évesen, de vannak álmaim amit szeretnék megvalósítani, de ehhez változtatnom kell az életemen
tegnapelőtt 15:25
 9/20 anonim ***** válasza:
39%
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de régen sem volt könnyebb. Aki nem örökölt, vagy nem kapott lakást a szüleitől, annak teljesen kilátástalan volt a helyzete. Lakás csak kiutalásra volt, arra meg évtizedeket kellett várni. A szabad piacon lehetett lakást vagy házat venni, de hitelt nem adtak rá, egy fiatal nem tudta megvenni. 35 voltam, mikor kaptunk egy úgynevezett átmeneti lakást, 2 m magasan vizes, penészes volt a fal.
tegnapelőtt 15:46
 10/20 Kólauborkával ***** válasza:
39%

Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem mindig volt egyszerre vagy 4-5terv a fejemben miközben 1-2 darabon dolgoztam. Lehetőség az van bőven, csak nem kell eldorbézolni a pénzt.

Azért mondom mert konkrét példát hozva 6isnerősből 5 nyivákol, hogy nincs pénz, de közben naponta rendeli a kaját, drogozik és már délben azt nézi mikor mehet haza. Általában van ott pénz, ahol nek takarékoskodnak, csak elköltik piára, cigire, nagyontos temus rendelésekre…. Lehet te nem ilyen vagy, de ez a jellemzőbb…

tegnapelőtt 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!