Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Közel 30 èvesen semmit nem...

Közel 30 èvesen semmit nem èrtem el az életemben és csak sodródok valamerre?

Figyelt kérdés
Egyre jobban aggaszt ez a dolog hogy hiába dolgozok 10-12 órákat semmire nem jutok szinte az életben,nem igazán tudok felmutatni semmit. Régebbi világban az emberek könnyebben tudtak èrvènyesülni..
jan. 27. 14:54
1 2 3
 21/22 Senior Séf ***** válasza:

Mégis mi a ménkűt szeretnél felmutatni? Ingatlant? Vagyont?

A pénz arra való, hogy éljél belőle.

jan. 29. 19:03
 22/22 Kései Sirató ***** válasza:

Nem hiszem, hogy semmit sem értél el.

Pl. jogosítványod van-e? Ha igen, akkor az sikeres KRESZ és vezetési vizsgát jelent.

Nekem sikerült és boldog vagyok.

Ha van munkahelyed, akkor sikerült felvételt nyerned egy olyan munkahelyre, ahova jelentkeztél. Én ezt is sikernek éltem meg.

Ha nem szereted a munkád, akkor át kellene valahogy képezned magad.

Én utáltam egy korábbi munkám (megalázóan keveset fizettek) és kitanultam a masszőri munkát és utána 10 éven át masszőrként nagyon jól kerestem. Aztán váltottam, mert kezdett fájni a kezem.

Egészségügyi képzést végeztem és most idősekkel foglalkozom.

4 órában vagyok egy kórházban, 4 órában pedig házi betegellátással foglalkozom. Közben mindig adódik maszek munka, ha hétvégére vállalok, nagyon megfizetik.

És nem vagyok diplomás, nem beszélek csak egy picit németül.

A te képességeid szerint tűzz ki célokat.

És többféle területen is lehet célod.

Pl. munka, magánélet, stb.

A legfontosabb , hogy hinned kell abban, hogy jobb lesz. Megfigyeltem, hogy azoknak lesz jobb, akik igazán hisznek benne.

Ha tudsz valamilyen közösségbe járni, akkor ott is megismersz embereket, lehetőségeket, fejlődsz, több nézőpontból látsz dolgokat, mert meghallgatod a többieket. Kapsz bátorítást, mesélnek a tapasztalataikról.

Én jártam évekig vallási közösségbe és évekig egy sportklubba is. Nagyon jó, ha vannak kapcsolataid, úgy értem ismeretséged, sok ismerősöd és ha optimista vagy és hiszel abban, hogy jobb lehet az életed, akkor az emberek szívesebben kerülnek veled kapcsolatba, mert a negatív ember nem jó társaság, a pozitív viszont nagyon jó.

Kívánom, hogy sikerüljön!

jan. 30. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!