Ti mit csináltatok ma, és mit fogtok még? Este mentek valamerre? 18/L
Ma takarítottam, pihentem, filmet néztem.
Este nem megyek sehova mert egyik barátnőm sem ér rá.
24/L
Aludtam, itthon pihentem, segítettem, kicsit wowoztam.
Segítek sorsnak megtaláltatni velem valakit.. hátha, utána szerintem alszok program hiányában.
Jelenlegi terv szerint nem.
20F
Megpróbálok fizikai értelmezést adni a matematikain túl a pályagörbék görbületére, próbálok érdekes kérdéseket keresni ezen a honlapon, esetleg sorozatot / híradót nézek.
Este legfeljebb futni járok, társaságban gimnázium óta ritkábban vagyok, mindenki szétszéledt :/
én is unatkozom.
délelőtt kitakarítottam, pihentem.
azóta nem nagyon csinálok semmit.
és szerintem nem is fogok :( :/
Reggel kinéztem a piacra, vettem egy lábtörlőt. Utána Békéscsabára vonatoztam, vásároltam a Tescoban néhány halloweeni dekorációt, meg estére egy kis mirelit kaját.
Nemrég értem haza, meguzsonnáztam, most pedig beültem a gép elé ejtőzni. Este megsütöm a vacsit, megbontok egy üveg bort és berakok egy filmet.
Kapkodós-rohangálós hétköznapjaim vannak mostanában, úgyhogy punnyadós hétvégére terveztem a mostanit. Holnap ezt a vonalat tervezem továbbvinni :D
Viszont jövő hétvégén szülinapom lesz, úgyhogy akkora már várható egy jó kis bulizás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!