Duci/kövér lányok (lehetőleg 17 évestől idősebbek)! Ti mit csináltatok a nyáron?
Figyelt kérdés
És igen lehet más a nyaruk, mint a véknyaknak !2016. aug. 15. 18:14
1/6 anonim válasza:
A barátnőm 19 és ugyanazt csinálja, mint a vékony lányok.
2/6 anonim válasza:
Nem a testsúlyon múlik hogy ki mit csinál...
4/6 anonim válasza:
Költöztem. Nyaraltam (balti államok). Szabadtéri színházba jártam. Olvastam. Meg dolgozom az idő nagy részében :D.
5/6 anonim válasza:
Önkéntesként gyerekeknek csináltam arcfestést, a barátaimmal lógtam, kocogtam, edzettem, gördeszkáztam a barátnőmmel, koncerten voltunk, költöztem, segítettem mamámnak kitakarítani a lakást :)
Hannibalt néztem, olvastam, rajzoltam és rajzfilmet terveztem :)
6/6 anonim válasza:
Milyen logika szerint más a nyaruk?
Csak mert én mostanában híztam meg így, előtte kifejezetten vékony voltam, de hajszálpontosan ugyanazokat csináltam. :D
Sokat aludtam és pihentem, buliztam, nyaraltam, eljárogattam a barátnőimmel ide-oda, olvastam, kockultam, sorozatoztam, filmeztem, macskáztam és kutyáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!