FIÚK! Nektek milyen testalkatú lány jön be inkább?
CbmyU9_1KhIJCV35nkFsBJoRKyOcMAR0zEcqEgkuT_1kLWHJQVBHDU_1RPbtPeSioSCcOx4SJ26o26EQRoFszkJWIL&q=girls%20body&imgrc=2EqIoP4Xar7FQM%3A
Ha nincs köztük olyan, ami nektek bejön akkor küldhettek ti is :)
Nekem ezek közül a 4. a legszimpatikusabb. Igaz, nem látni az arcát, de valahogy kedvességet sugároz. Ha okos, intelligens, kedves lenne, én simán elfogadnám, és a külsejével sincs szerintem semmi baj.
A többi csaj (2. és az 5.-ös) szerintem túl mű, és biztos beképzeltek is, komoly kapcsolatra nem nagyon tudnám elképzelni őket. Tipikus azok a csajok, akik arra jók, hogy villantsál, hogy milyen jó nőd van, de egyébként egy krumplit sem pucolnának meg... Vagyis komoly kapcsolatra alkalmatlanok. Itt a sok tini fiú biztos mellettük döntene, de igazából nem olyan vonzók attól függetlenül, hogy külsőre jól néznek ki.
Az 1. és 6. nálam nem jön szóba, a két véglet, amelyik nem... A 3. link pedig rossz.
Mi a baj a 6.-al? Nem ismeritek a mondást? Nagy test, nagy élvezet!
Kétségkívül a 2. a legjobb. Az sem mindegy, hogy arcra milyen. Lehet jó teste, ha arcra egy rém. Vagy ha a szaga kellemetlen.
A testalkata és az arca lehet átlagos is, már ez is tökéletes:
Neki is szép arca van, csak egy kicsit molett szegénykém:
Vagy őt nézzétek, milyen belevaló nő, még tetkója is van:
A visszataszítóra is tudok példát:
Utóbbi olyan csúnya, hogy már fárfiasan néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!