Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyesmi kövérkés testalkatú lányok (kép) miért nem ragadnak az emberre?
Kép:
Na szóval én nagyon oda vagyok az ilyen csajokért. Persze nem csak a külsőt nézem, de általában azzal ismerkedik az ember aki tetszik is neki. Mondjuk úgy hogy rendes, normális jó megjelenésű fiú vagyok. És mindig a girnyó 40kg-s csajok tapadnak.
Egy normális nő így néz ki:
Nem így:
Veletek is így van, hogy a dundi csajok már nem is ismerkednek? (bulit kivéve - oda nem járok. :D) (20/F)
Én teltkarcsún is "hódítottam". Kisugárzás, bátorság, tűzről pattant személyiség. Azért vagyunk páran. Ne add fel :)
29N
3. Igazad lehet. Bár én azt nem értem, hogy miért nem tartanák magukat szépnek, vagy értékesnek. Szerintem épp úgy magvannak, mint mások, csak gondolom visszafogottabbak/stresszesek lehetnek. Jó párszor mikor megszólítok egyet nagyon zavarba jön. Még ha sokáig beszélgetsz velük sem oldódnak fel. :(
Én így látom a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!