Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyesmi kövérkés testalkatú lányok (kép) miért nem ragadnak az emberre?
Kép:
Na szóval én nagyon oda vagyok az ilyen csajokért. Persze nem csak a külsőt nézem, de általában azzal ismerkedik az ember aki tetszik is neki. Mondjuk úgy hogy rendes, normális jó megjelenésű fiú vagyok. És mindig a girnyó 40kg-s csajok tapadnak.
Egy normális nő így néz ki:
Nem így:
Veletek is így van, hogy a dundi csajok már nem is ismerkednek? (bulit kivéve - oda nem járok. :D) (20/F)
Hogy néznek ki ezek a dagik a kérdésben... XDDD
20L
Kedves első: az anorexia még mindig egy pszichés betegség, amiben átlagban több telt nő szenved, mint vékony. Az utóbbiak közt is akad, de ők "nem húzzák sokáig", mert pszichológushoz, vagy kórházba kerülnek. Jobb esetben.
Kérdező: azért, mert kevés az önbizalmuk, nem kezdeményeznek. Ha tetszik valaki, udvarolj neki.
Kedves: cukilányka 0.0
Te hogy nézhetsz ki? Nem mindenki szereti a 40kg-s lányokat. A másik kinek milyen az ízlése. Így ne tégy megjegyzéseket a másikra.
Jól van prostikám, inkább üljél le!
(Már irritál, hogy te mindenkit fikázol!)
Szerintem amikor egy szőrtelen "férfi láb" van belepréselve egy magassarkú cipőbe az kiábrándító.
A molett nőkkel szerintem semmi baj nincs, de a túlsúlyosak már szintén nem vonzóak...
sok nőiesen telt lány dagadtnak érzi magát, holott tök jól néznek ki...
akik olyasmi körül vannak, mint a 2. képen levő nő, és még mellé mosolygós, szexi kisugárzása van arra gyorsan lecsapnak...
ha ilyen lányt akarsz magad mellé, akkor keress! ne arra várj, hogy ő ragadjon rád...
23F
Az első linken szereplő nő, egészségügyi szempontból is kritikus, szóval elég "érdekes" ízlése van annak, aki szerint szép (persze az arca vonzó). A második valamivel vonzóbb, ugyanakkor én el nem tudnám képzelni vele a szexet (magam is vékony vagyok), egyszerűen azok a tömzsi vastag lábak, telt csípő...Eddig csak vékony barátnőm volt (az ázsiai csajnál vastagabb), de képtelen vagyok elhinni, hogy a második csajhoz hasonló nők képesek lennének élvezni a szexet egy olyan pasival, akinek 18 centinél kisebb (vagy vékony) farka van. Lehet ez az én hülye gondolatmenetem. A normális női alkat egyébként valahol a második és a harmadik között van a férfiak 95%-a szerint, de mindenki tiszteletben tartja az ízlésedet.
Kb. ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!