Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyesmi kövérkés testalkatú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyesmi kövérkés testalkatú lányok (kép) miért nem ragadnak az emberre?

Figyelt kérdés

Kép:

[link]

Na szóval én nagyon oda vagyok az ilyen csajokért. Persze nem csak a külsőt nézem, de általában azzal ismerkedik az ember aki tetszik is neki. Mondjuk úgy hogy rendes, normális jó megjelenésű fiú vagyok. És mindig a girnyó 40kg-s csajok tapadnak.

Egy normális nő így néz ki:

[link]

Nem így:

[link]

Veletek is így van, hogy a dundi csajok már nem is ismerkednek? (bulit kivéve - oda nem járok. :D) (20/F)

2016. jún. 12. 22:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%
Emberek azért ne akarjátok már bizonygatni, hogy teljesen normális hogy valaki 150 cm magas és 200 kg. Na jó most túloztam, de az első képen látható "hölgy" extrém mértékben el van hízva. Ez nem egészséges, nem normális és legkevésbé sem szép. A második nő is rendesen el van hízva, de még tűrhető. És nem értem miért kell ilyenkor egybőől azzal jönni, hogy "biztos a 40kg-os nő szép", meg hőbörögni. Senki nem mondta, de nem is kérte, hogy gondolkozzatok ilyen végletekbe. Egyébként ha kérdező neked ez tetszik hát egye fene, de attól még ez nem normális dolog, hogy valaki ennyire elhízott és nem kellen eúgy feltüntetni, mint valami követendő példát. És visszatérve a vékony nőkhöz egy 40kg-os hölgy is lehet teljesen normális ha hozzá megfelelő testmagasság társul, kb 150-160cm. Nyugodtan le lehet pontozni, de aki szerint az első képen lévő nő teljesen normális, mitöbb szép, az beteg. Nem is kicsit.
2016. jún. 13. 16:06
 22/27 anonim válasza:
100%
Páran hímsovinisztának tartotok majd, de az igazság az, hogy ha van kisugárzása egy lánynak, akkor majdnem mindegy, milyen a külseje. Ha nem kifejezetten csúnya, csak átlagos, de életvidám, akkor a legtöbb pasinak áll a cerka, higgyétek el. Nekem egyébként a középső hölgy jön be a képekről, de a legtüzesebb, legjobban sz*pó és dugható hölgy egy kifejezetten kövér lány volt az életemben. A vele töltött estére a ami napig megborzongok, ha visszaemlékezem, amíg a legtöbb kikent-kifent beképzelt anorexiás csaj szinte 0 az ágyban.
2016. jún. 15. 21:31
 23/27 anonim ***** válasza:

21!

Azért a 200 kilótól messze van a képen szereplő lány. Az összes. Ne keverjük a szezont a fazonnal. Másrészt meg miért hihetetlen ha valakinek bejön? Nekem bejön. Sokkal jobban, mint az átlag vagy vékony alkat.

2016. jún. 16. 13:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Ja, és ugyan miért lenne beteg az, akinek nem az átlag tetszik mond már meg? :D tudod mi a beteg? Mikor arra vágysz, hogy megdugják a párod vagy épp más nővel keféljen előtted! Na az beteg. De az is beteg aki swingerbe jár. Nem az, akinek bejön a 110 kilós nő is,nem csak a 60!
2016. jún. 16. 13:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Egyébként meg akkor a férfiak 50 %-a beteg! Mert hogy ők garantáltan szeretik a telt netán kövér idomokat.
2016. jún. 16. 13:34
 26/27 anonim válasza:
Ez a vékonyság trend ugyanolyan kreténség mint a kopasz pina.Volt egy agyhalott aki kitalálta és a sok birka követte ,azt meg már nem tudták felfogni ,hogy minden embernek más testfelépitése van stb....
2016. jún. 22. 16:12
 27/27 Titusztitusz ***** válasza:
Nekem a 2-es számu kép nem jön be, hiába kattintok rá...Jó nő van a képen,kérdező? (Az első linken lévő duci hölgy nem olyan rossz mondjuk tényleg, de sajnos a második link nekem nem jön be sehogyse...Nem tudom, hogy másoknak hogy jön be...)
2016. jún. 22. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!