Közel 30 èvesen semmit nem èrtem el az életemben és csak sodródok valamerre?

Engedd el.
Én is vagyok mint te 35 évesen. Kár álmodozni meg másokkal foglalkozni. Te te vagy és kész. Más embernek lehet összejön sikeresebb és gazdagabb élet, de lehet 45 évesen meghal mert infarktust kap és annyi is volt. Te meg 50 évesen is élsz. Erről ennyit. Mindenkinek más a sorsa. Tied ez jelenleg és kész.

A szüleim becsületes munkával egy vadonatúj társasház lakását, az egyik legszebb budapesti környezetben meg tudták venni hitelre, amit aztán sikerült törleszteniük a felnőtt korom előtt. És bár diplomásak voltak, nem voltak mérnökök, vagy ügyvédek.
Ez lenne a normális, de manapság nem elérhető. Helyette megrohadhatsz egy másfél szobás kis bérelt lyukban, ameddig még kijön a fizetésedből. Szánalmas amit velünk tesznek. Fel kéne már ébredni.

Azért ne felejtsük el azt se, hogy egy élhetetlen országban élünk. És nem mindenki akar mérnök lenni, vagy programozó. Hanem például egy becsületes tanár. Akiknek a bérét csak 14 év után a kampány kedvéért sikerült növelni végre egy kicsit.
Itt messze nem minden arról szól, hogy a lusták sikertelenek a keményen dolgozók meg gazdagok. Ez bődületes ostobaság. Szóval a sikerért se kell hasra vágni magad, hanem először meg kell nézni, hogyan érte el az illető. Aztán szépen sorban derülnek ki a mocskos dolgok... Tisztelet a kivételnek.

14
"Azért ne felejtsük el azt se, hogy egy élhetetlen országban élünk."
Az ám a művészet...

16
Tudom elcsépelt ez a mondás.De,akkor is igaz:
"Ha változást akarsz, a változás légy te magad."

Mi hárman vagyunk testvérek.
Sehogy.
Egyikünk sem akar gyereket, majd örökölni fogunk, akkor együtt túlélünk.
Ez van.
Ma az a világ van, hogy van akinek több lakása van, és ha "élni" akarsz, akkor bérelheted tőlük, hogy a fizetésed 60%a az övék, ők meg élősködnek rajtad.
És veszik még fel a további állami támogatásokat, adót meg egyre kevesebbet fizetnek, mióta narancs van.
És van egy buta, gyerekgyártó réteg, aki ezeket megszavazza, és még ezeket is neked kell eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!