Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt rá példa hogy romának...

Volt rá példa hogy romának néztek és ez miatt hátrány ért? Esetleg magyarázkodnod kellett ez miatt?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm kislánya elég sötét bőrű volt de abszolút nem voltak romák. Mikor elment az első osztályba akkor a tanító néni egy roma kislány mellé ültette.

Otthon panaszkodott az anyukájának hogy egy egy roma kislány mellé ültették a padba aki kicsit büdös.

Szülői értekezleten derült ki hogy a tanító néni azt hitte hogy a kislány roma és gondolta hogy akkor a két roma kislányt egymás mellé ülteteti. Az ismerősöm kislánya nem volt igénytelen csak a sötét bőre és haja miatt gondolták hogy roma.

tegnap 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, volt hogy annak néztek többször, de sosem magyarázkodtam. Miért is kéne? Nem tartozom magyarázkodással senkinek. Hátrány nem ért miatta. Amúgy a történetben nem kell belehalnia annak a kislánynak meg a családjának se, hogy egy roma kislány mellé került. Talán leprás vagy mi?? Szegény tanárnő meg ilyenért kellett magyarázkodjon. Hát vkinek amellé a kislány mellé is kell ülnie. Mit élhet át az ilyen idióta bunkók miatt, már ennyi idősen is csak az undort kapja.
tegnap 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:

A nem cigány édesapám nézik be időnként cigánynak, de még sosem láttam magyarázkodni miatta, a tényleges cigányoknak viszonylag gyorsan leesik, hogy csak benézték, és ez sokszor egyszerre vicces és szívmelengető interakciókat szül. Hátrány nem érte emiatt, olyan volt, hogy jött értem a suliba, és azt hitték rá a tanáraim, hogy ő a karbantartó (nem jártak szülőire a szüleim) de igazából ezen már hazafelé a kocsiban jókat röhögtünk.

Nekem kell időnként magyarázkodni, hogy ő _tényleg_ a biológiai apám és nem házasodott újra anyukám, meg nem fogadtak örökbe, csak a csinálásomnál találkoztak az egyébként mindkét családban fellelhető nem domináns gének.

tegnap 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!