Az nagy hátrány ha 100 000x átgondolok mindent?
Figyelt kérdés
júl. 24. 12:08
2/20 anonim válasza:
Nagyon nagy.
Mint a nyugdíjas bácsi, aki meglátja a csigát, lehajol érte, a csiga meg hussssssssss, már ott sincsen.
3/20 anonim válasza:
Elvileg nem lenne baj, ha nagyon gyorsan tennéd. De gyanítom, hogy lassan megy, így a döntések is lassabban születnek meg. Nehézkesebben is cselekedhetsz ezáltal, mert a sok átgondolás miatt rájössz, hogy mégse kellene..
4/20 anonim válasza:
Nem az, csak mire a 100.000-dik átgondoláshoz érsz, már mankóval fogsz csak tudni járni.
5/20 anonim válasza:
A párom is ilyen, én nagyon nehezen szoktam meg, mert pont a másik véglet vagyok, viszont az együtt töltött évek során rájöttem, sokszor neki van igaza. Mindennek utána néz, utána olvas, míg én hajlamos vagyok hirtelen döntéseket hozni, amit aztán később megbánok.
6/20 Szolovjov válasza:
#5 Én meg a kettő között vagyok. Mindent nagyon átgondolok, aztán meghozom a lehető legrosszabb döntést.
9/20 anonim válasza:
Én is sajnos hasonlóan vagyok mint #6. Nagyon sokszor átgondolom a dolgokat aztán valahogy mégis a legrosszabb döntést sikerül meghozni...
10/20 anonim válasza:
Fontos az átgondolás, de nem csapjon át tehetetlenségbe, bizonytalanságba. Ha ilyen sokszor átgondolod, az már inkább határozatlanság. Legyen egy kialakult álláspontod, vesd össze egy-két másikkal, de aztán döntsél magabiztosan, vagy maximum aludjál rá egyet, de túl sokáig ne halogasd.
Tudsz mondani helyzeteket, amikor ennyiszer átgondolod a dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!