Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az nagy hátrány ha 100 000x...

Az nagy hátrány ha 100 000x átgondolok mindent?

Figyelt kérdés
júl. 24. 12:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
júl. 24. 12:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy.

Mint a nyugdíjas bácsi, aki meglátja a csigát, lehajol érte, a csiga meg hussssssssss, már ott sincsen.

júl. 24. 12:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem lenne baj, ha nagyon gyorsan tennéd. De gyanítom, hogy lassan megy, így a döntések is lassabban születnek meg. Nehézkesebben is cselekedhetsz ezáltal, mert a sok átgondolás miatt rájössz, hogy mégse kellene..
júl. 24. 12:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, csak mire a 100.000-dik átgondoláshoz érsz, már mankóval fogsz csak tudni járni.
júl. 24. 12:15
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A párom is ilyen, én nagyon nehezen szoktam meg, mert pont a másik véglet vagyok, viszont az együtt töltött évek során rájöttem, sokszor neki van igaza. Mindennek utána néz, utána olvas, míg én hajlamos vagyok hirtelen döntéseket hozni, amit aztán később megbánok.
júl. 24. 12:21
 6/20 Szolovjov ***** válasza:
100%
#5 Én meg a kettő között vagyok. Mindent nagyon átgondolok, aztán meghozom a lehető legrosszabb döntést.
júl. 24. 12:28
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Hogy lenne baj?

Az a jó

júl. 24. 12:29
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Dettó, mint a #6 válaszadó.😂
júl. 24. 12:38
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is sajnos hasonlóan vagyok mint #6. Nagyon sokszor átgondolom a dolgokat aztán valahogy mégis a legrosszabb döntést sikerül meghozni...
júl. 24. 12:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Fontos az átgondolás, de nem csapjon át tehetetlenségbe, bizonytalanságba. Ha ilyen sokszor átgondolod, az már inkább határozatlanság. Legyen egy kialakult álláspontod, vesd össze egy-két másikkal, de aztán döntsél magabiztosan, vagy maximum aludjál rá egyet, de túl sokáig ne halogasd.

Tudsz mondani helyzeteket, amikor ennyiszer átgondolod a dolgokat?

júl. 24. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!