Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valakinek kimarad a tinikor...

Ha valakinek kimarad a tinikorából a szerelem, párkapcsolat az nagy hátrány, veszteség?

Figyelt kérdés

Mennyire jók, tartalmasak a tinikapcsolatok?

Későbbiekben lehet ebből hátránya az embernek?

2023. máj. 20. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Inkább tapasztalatot nem tud szerezni.
2023. máj. 20. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nem volt egy párkapcsolatom se eddig, 18 leszek nyáron.
2023. máj. 20. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem
2023. máj. 20. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

Az egészséges jellem és fizikai státuszt nézve..igen nagyon fontos. De tegyük fel hogy mondjuk volt tini korában 20 kapcsolata...mind szar volt (de nem is kell hogy annyira szar legyen)...később az is tud hátrány lenni. Nagyon sok ismerősöm így a 25-30 éves korosztály teljesen kivan égve érzelmileg...és még testileg is. De olyan is van akinek kb nem is volt senkije és még így is boldogabb mint mi :D

Olyan is van akik gimi óta együtt vannak...akinek csak 1 volt/van....azért írtam előre azt a 20 kapcsolatos dolgot...mert az a leggyakoribb.

Ja meg az egy éjszakás kalandok, azt is úgy tüntetik fel hogy ja az semmi, aztán közben azért az is hatással van az emberre. 30f

2023. máj. 20. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nincs gond , ha kimarad. be lesz pótolva hiszen el jön majd a szerelem és ki fog alakulni egy kapcsolat.
2023. máj. 20. 22:01
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

Attól függ, hogy mit értesz kapcsolat alatt. Ahogy írták előttem, valami hosszabb kapcsolat vagy talán kapcsolatok jól tudnak jönni, mert könnyebb lesz komolyabb kapcsolatot keresni később, hiszen tudni fogod mit keresel egy kapcsolatban. De sok pár hetes/éjszakás kapcsolatok inkább csak hátrány tud lenni.

Viszont ne gondolkozz ezen sokat, mert összességében nem akkora veszteség ez!:) Az egyik legfontosabb dolog egy egészséges kapcsolathoz még mindig a kommunikáció, ezt pedig tini kapcsolat nélkül is meglehet tanulni.

2023. máj. 20. 23:17
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
Nekem be kellett potolnom. De mivel abban a formaban nem tortenhetett meg, 18 eves fiuval csokoloztam orakig negyvenesen. O azt hitte, nyert a lotton egy milfet, de azt nem tudta, mennyivel tobbet jelentett nekem.
2023. máj. 20. 23:54
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Semmiféle hátrányod nem lesz belőle, sőt!

Inkább előnyödre válik majd, ha olyan partnert találsz, aki azt értékeli, hogy még nem volt meg neked a fél város, hogy nem égtél ki, hogy nem lett korán gyereked meg hogy nem lett kiélt a külsőd.

Nagy tévedés, hogy pl. amelyik férfi sok nővel volt, az jó az ágyban.

Ugyanis minden nő máshogy szereti, más a gyengéje, másféle bánásmódot igényel, így úgyis csak mindig az aktuális partnereddel fogsz együtt tanulni és egymáshoz csiszolódni.

2023. máj. 21. 00:22
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
Magamból kiindulva baj, mert a szocializációs alapok így hiányoznak.
2023. máj. 21. 12:28
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem a szerelemmel fogysz szocializálódni, szóval nem baj! :D
2023. máj. 21. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!