Kükföldön lakó barátnővel szerintetek ezek alapján hogy lehetne megoldani a találkozást?
Tl,dr: túl messze lakik ahhoz hogy szállás nélkül meglátogassam, de náluk nem aludhatok mert a párjával utáljuk egymást
Ő nem hajlandó Magyarországra jönni, mert amíg itt lakott sokat szenvedett az anyagiak miatt szinte egész életében, szóval számára ez ilyen traumatikus élmény lehet, amit elfogadtam. Eddig az volt, hogy kimentem hozzá pár napra évente párszor, esetenként ő állta az utazás költségeit, kárpótlásként. Viszont nemrég összeköltözött a párjával, akivel nagyon rossz a viszonyom, mert egyáltalán nem tartom jó embernek (találkoztam is már vele), és ő is tudja hogy enyhén szólva megvan róla a véleményem. Tehát egyikőnk sem akarja látni a másikat. Gondolkozom a külföldre költözésen (nem emiatt, nyilván) ami ugye megoldaná a dilemmát. De ez nagyon képlékeny, egyelőre nem tudom elhatározni magam, plusz még 2 évet biztosan tanulok, utána lehet hogy átképzem magam mert nem szeretem a szakmámat, az megint több év... Szóval erre nem lehet apellálni. Marad az az opció, hogy ha találkozni akarunk, akkor kiveszek egy hotelszobát valahol a városban, és úgy találkozunk. De ez ugye rohadt drága... Max úgy tudnám elképzelni, hogy felezzük a költségeket, mert mégiscsak mindkettőnk érdeke. Nem tudom. Ha van valami ötletetek vagy tanácsotok kérlek ne tartsátok magatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!