Társasházban az egyik szomszéd lakó (F) ugyanakkor jön ki, amikor én elindulok, az utcán jön csak utánam, sokszor előfordult már. A havi ciklusom, a telefonomba temetkezem, így szerzek magamnak örömöt, hogy ne érezzem a fájdalmat?
31/L
Kezdjek aggódni? Lehet valami összefüggés? Honnan tudja, mikor indultam el, hogy pont akkor jön utánam, amikor elindulok? Hogy tudnám ezt megakadályozni?
Semmit nem akarok tőle és nem szeretném, hogy a nyakamon lihegjen?
Nekem is van igy!!
Hogy pont akkor jon haza vagy megy el az egyik amikor en is, de még a sarki kisboltban is akkor van amikor en is.
Baratnoimnek már meséltem, nekik is van ilyen, sőt tesom baratja is mondta hogy egy női kollegaja mindig akkor megy be a munkahelyre amikor ő, de ha késik pont akkor késik a kollega nője is.
En akivel mindog összefutok az nekem pont ellenségem amugy es a hátam közepére se kívánom, utálom mint a sz.rt, de ha masik városbol utazom is haza, ezer biztos hogy pont akkor jön ő is haza egy másik utcábol csak!
Nem lehet, hogy pl ő is ugyanakkor indul munkába? :D
Amúgy mi köze ennek a havi ciklusodhoz??
Mintha csehszlovákról lenne google fordítóval fordítva, de mindegy...
Mint társasházban sok éve lakó, azt tudom mondani, hogy nemcsak hallom, amikor bármelyik szomszéd ajtajában fordul a kulcs, de a hangról meg tudom különböztetni, hogy melyik ajtó az.
Hasonlóképp, ha valaki megy a folyosón, ha itt lakóról van szó, akkor a léptek hangjáról felismerem, hogy ki az. Ennyire egyszerű.
Mert a Jupiter a Mars holdjàban jàr🙄
1. Nem véletlen (figyel, követ, akar valamit)
2. Véletlen
Több opció nincs , max azt tudod hogy selfie kamera , vagy smink tükörrel belenezel a szemébe, mert a tekintet sok mindent elàrhulhat
, ès ez most nem humbuk
Vagy csessz ki vele csinalj úgy mintha otthonhagytàl volna valamit😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!