"Társasház" A bejárati ajtómba a szomszéd kb 30cm-e teszi a cipőtálcáját, van bármilyen szabályozás ,hogy az ajtómtól mennyi szabad helyet kell valakinek hagynia? A hölgy kicsit csökkentett értelmi képességű, leginkább egy jogszabály kellene. köszi.
Eleve nem is nagyon lehet semmi.
Amúgy kuka.
Ha valóban csökkentett értelmű, akkor a jogszabályt sem fogja felfogni.
Mondtad már neki, hogy ne a te ajtódhoz tegye közel, hanem a sajátjához?
A társasházat miért tetted idézőjelbe?
Akkor most társasház vagy sem?
Rakj oda valamit és told odébb a cipőtálcáját ha ennyire zavar.
Ilyen marhaságra ne keress jogszabályt. Az amúgy is közös tér, ami tűzvédelmi menekülő útvonal, amit leszükíteni tilos.
Mekkora gondjaid vannak..atyaúristen.. Jogszabály.. a szomszéd cipőtálcája belelóg az ajtódba a lépcsőházban.
Keress ügyvédet,de ha nem találsz itthon jogi megoldást,akkor próbálkozz Strasbourg -ban,biztosan kivizsgálják az esetedet.
Én lazán kidobnám a kukába ha akkora paraszt, hogy az ajtóm elé rakja.
Vagy leszokik róla vagy elfogynak majd a cipői...
Nálunk a baromarcú a lomiból hord fel szarokat, törött gurulós széket, csocsóasztalt, ágybetéteket, bútorokat. Állandóan ott tárolja a folyosón 2-3 napig, majd eltűnteti. És kezdi elölről.
N+1x szóltam már nekik, hogy ne pakoljanak oda a lakásomhoz, az én oldalamra. Ha nem megy, akkor gondolatban húzzanak egy vonalat a két lakás között, és addig pakoljon ha már mindeképp kell.
Következő alkalommal megint be volt pakolva az én lakásom oldala is.
Elborult az agyam, berámoltam minden fost a bejárati ajtaja elé, sztem hajnalban ki sem tudott jönni a lakásból. Valószínűleg értett belőle, mert azóta megtalálja a képzeletbeli felezővonalat...
Csak felháborító, hogy egy 25 centis cserépben nem tehetek ki a folyosóra egy növényt arra a részre ami NEM menekülési útvonal, mert a Tűzoltóság büntet. Ettől a baromarcútól meg eltűrjük, hogy a fél lomtalanítást hazahordja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!