Vendéglátósok! Milyen tisztítószert használtok? Mit enged a NÉBIH? Van erre szabályozás?
Figyelt kérdés
Egy olyan gép tisztítására, amiből utána élelmiszer kerül ki, ti mit ajánlanátok? És mit enged a NÉBIH? Mert gondolom csak úgy bármit nem.2021. aug. 22. 19:02
1/2 anonim válasza:
Fent vannak a szabvány tisztítószerek a Nébih oldalán
2/2 Miss Endzsi válasza:
Amikor dolgoztam pékségben ott csak sima vizzel lehetett kimosni az edényeket, a szalagot pedig csak kaparni lehetett és ünnepnapok előtt takaritották ki csak rendesen, hónapokig rothadt a tésztamaradék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!