Társasházban az egyik szomszéd lakó (F) ugyanakkor jön ki, amikor én elindulok, az utcán jön csak utánam, sokszor előfordult már. A havi ciklusom, a telefonomba temetkezem, így szerzek magamnak örömöt, hogy ne érezzem a fájdalmat?
31/L
Kezdjek aggódni? Lehet valami összefüggés? Honnan tudja, mikor indultam el, hogy pont akkor jön utánam, amikor elindulok? Hogy tudnám ezt megakadályozni?
Semmit nem akarok tőle és nem szeretném, hogy a nyakamon lihegjen?
9.
Ha van benne légkondi, gyors internet, bazi nagy kád, jó sok védelmi fegyver és 10-20 méteres fal veszi körül, akkor nem lenne az olyan rossz. Társaságnak meg jó a hipoallergén macska, egér, teknős meg akiket meghívok!
A legtöbb helyen az a baj, hogy csak random kapsz szomszédokat, akikkel semmi közös nincs bennetek, de kötelező a jópofizás, "háháhááh, jól nézek ki, hát te" modoroskodás.
"A havi ciklusom, a telefonomba temetkezem, így szerzek magamnak örömöt, hogy ne érezzem a fájdalmat?"
Ez meg mi lófsz? Hót értelmetlen. Mindenki találkozik a szomszédokkal, és sokszor egy irányba mennek. Nincs ebben semmi érdekes.
Lehet neki is megvan a havi ciklusa, és ő meg így védekezik a fájdalom ellen...
...ilyen értelmetlen kérdést...
Olvastam valahol, ciklusvadasz lehet.
Mindig szomszédnak alakulnak àt🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!