Ha nem bírtad/bírod a társasházban lakást, mi az oka?
Kabócád nincs?
Próbáld ki, verhetetlen. Semmi mást nem fogsz hallani.
#2 Hasonló tapasztalataim vannak nekem is. :D És bárhova mentem, mindenütt volt legalább egy idegőrlő szomszéd. Illetve jelenleg is megvan a kötelező egy.
#3 A vidéki zajokat is jól ismerem, de azok soha nem zavartak. Se a gyerekzsivaj, se a fűnyíró, se kakaskukorékolás, se az ugatás. A madarak meg főleg nem. Asszem bele kell törődnöm, hogy nem mindenkinek való a társasház, még ha szükségszerű is jobb lehetőség híján. Sajnos nehéz összhangba hozni az itteni munkát a vidéki környezet iránti vággyal. De hátha nem lesz lehetetlen.
Vékony falak. Lépcsőházból úgy bejön a beszéd, mintha bent lennének.
Ez nekem nagyon nem okés, nem vagyok képes otthon érezni magam.
Utcáról okés a hang, az az utca, de a lépcsőház meg a falakon túl, az már nem.
Plusz ott van, ha a szomszéd pl. délután dolgozik, én meg hajnalba, így korán kell feküdni. Ő zajong este, én meg aludnék.
Valaki mindig hupog, erősen b@szkodja az ajtókat, túl hangosan beszél a fal mellett stb.
És ezt veheted meg 30-50 millióért, hát köszi.
Normál esetbe, ha becsukom az ablakokat, főleg ha este van én a saját lakásomban/házamban nem akarok senkit hallani aki nem a lakásban tartózkodik.
Ha idegen hangot hallok rohadtul kényelmetlenül érzem magam, meg frusztrál, és képtelen vagyok élvezni a pihenést, kikapcsolódást így.
Tanulópénznek jó ez az élet így albiban, hogy a büdös életben ne akarjak eladósodni fél életre egy rohadt lakásért, inkább akkor kicsit gyűjtök és eladósodok egy házért. Ott legalább a falakon belül meg van a nyugalom (jobb esetben).
Persze nem Pestről beszélek, ezért csak ház jöhet szóba nálam.
Hangosak voltak a szomszédok.
2 sor panel között volt egy játszótér. Pont arra nézett az ablakom. Esténként oda jártak dugni a tinik és a cigányok. Az ablakom alatt volt valami pince lejáró, ha kinéztem mindig láttam egy kis akciót.
"Normál esetbe, ha becsukom az ablakokat, főleg ha este van én a saját lakásomban/házamban nem akarok senkit hallani aki nem a lakásban tartózkodik.
Ha idegen hangot hallok rohadtul kényelmetlenül érzem magam, meg frusztrál, és képtelen vagyok élvezni a pihenést, kikapcsolódást így."
Pontosan ugyanezt érzem. Zseniálisan megfogalmaztad.
Nekem nem az emberekkel van bajom, illetve zajos emberek kertesházas övezetben is vannak.
Nekem az a bajom, hogy otthon, saját területen csak zárt helyen tudok lenni. Hiányzik a kert, a szabadban lét, a kiülés, a kertészkedés. Van egy pici, nagyon meleg és nagyon zajos erkély (hatsávos útra néz sréhen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!