Hogy lehet ugy élni egy társasházban hogy egyik állandoan beszól utál köpköd, másik a pasimra nyomul kúszvamászva, harmadik kipletykál de hazudva, stb?
Ha elköltözöm ugye, az sem garantált hogy máshol szent emberek lennének.
De nem bírom már ezt a folyamatos gyűlöletet köpködést.
Mind nő.
Öreg nenikkel bacsikkal hazmesterrel ferfiakkal persze semmi bajom nincs. Meg egyetlen egy magyar lánnyal nincs.
A többi csaj/nő az joformán megölne engem.
Itt állando interaktivitás van
Erkelyeken is beszelnek egymashoz. Legutobb a pasimra nyomulo hozzám kiabált fel es szólongatta a páromat.
A masik mellettem lakik kozvwtken allandoan nyitott ajtonal takarit akarmikor jövök megyek folyamat kint van szinte a lepcsohazban.(ez a pletykás)
A köpködős meg a pasimra nyomuloval spanol allandoan erkélyen van ő is vele. Annyit jar mar ez a csaj a nyomulo csajhoz h mintha ott lakna naluk. Allandoan megy a zene is hétvégente.
Lepcsohazban ezer biztos akkor jonnek amikor en vagy mi a parommal.
De még utcán is mindenhol ott van mint az ördög lepten nyomon ossze futunk vele boltban is.
Akkora szerencsém van a parommal hogy nem áll le senkivel, lepattintja magárol a pletykásat, a nyomulot, a köpködőst, de a magyar lanyt is, hogy kezdek hinni istenben hogy ilyen nincs meg egy ferfi nekem ez ajándék.
De ez a sok "lelki bántalmazás" a saját "otthonomban",engem már kicsinál.
Mert mashol nincsenek kuszva mászó nyomulo nők, beszólogatósak, pletykásak??
Mert akkor inkább elkoltozok ha nem ugyanott leszek ezzel, mint ahol a part szakad.
De nem akarom elhinni hogy mashol szent emberek élnek??
A gyk is csak az nem csalja pl a párját aki nem szégyelli. Minden 2.szeretőt tart meg stb.
Az emberek vmi erkolcstelenul romlott kulturálatlanok.
Komoly ha költöznék annak lenne tényleg értelme??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!